![]() |
|
Kaporta Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2014 Saat 10:44 |
Selam Arkadaşlar;
12 yaşında 307 sahibiyim, 10 yıldır sol arka kapıda tam çizgi üstünde bir göçük var, 10 yılın sonunda gözüme battı :) bunun düzeltilmesi zor mudur, ücreti ne tutar, bu arada Antalya' dayım, bilgi verebilir misiniz, teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tarz işlemler ile çoğu yer uğraşmıyor uğraşıpta yapanlarda güzel maliyet alıyor açıkçası çok büyük bir göçük değil mümkün düzeltmek yaptırılabilir şunuda eklemeden geçemicem benım aracımın nerdeyse butun kapılarında kapı açma adabı olmayan terbiyesiz ınsanlar yuzunden bu tarz göçüklerden onlarca var bence okadarda dert etmeyın derim illaki oluyor ben ne kavgalar ettım mılletle artık bıktım yaptırmaktanda tartışmaktanda birkere yaptırdım yıne aynı birdaha yaptırırsam olurda elımde sılahla camda nöbet tutmam lazım :) ama kaportacıları bu tarz ış yapanları dolaşın tamiri mümkün mutlaka işin ehli anlayışlı bırı çıkar karşınıza güzelce yapar geçmiş olsun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |