|
206 OTOMATİK VİTES GÖSTERGE PANELİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ikurklu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2014 Saat 09:43 |
Selamlar, Ben İlhan, 1999 model 206 otomatik vites aracım var, gösterge panelindeki motor devir saati çalışmıyor. Nasıl tamir ettirebilirim yada komple değişmesi mi gerekir, ne kadar masraf çıkartır? Bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. |
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben bursa'da 200 tl karşılığı 1 yıl garanti ile tamir ettirmiştir. tamiri mümkün ama lütfen işin ehli insanlara götürün. çünkü çok hassas. atıyorum motor devir saati düzelir, bu sefer yakıt göstergesi bozulabilir. o nedenle işin ehli sadece gösterge paneli işi ile uğraşan kişilere götürmekte fayda var.
Düzenleyen rolandgarros - 15 Nisan 2014 Saat 10:11 |
|
ikurklu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haklısınız , teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |