![]() |
|
kalan yol ve yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2014 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 Saat 11:10 |
slm arkadaşlar 307 xt premium aracımda depodaki yakıtla kac km yol
yapacağımı gösteren bi özellik varmı bazı araclarda görüyorum kalan
yakıta göre misal kalan yakıt 513 km yazıor benim aracımdada varmı böyle
bişey 2004 1.6 xt premium
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracinizdaki bilgi ekranı tek satır mı yoksa 3 satır mı ?
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
yasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2014 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 satır
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Silecek kolunun ucundaki duğmeye bastığınızda değerleri görebilirsiniz.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
oraya basıyorum tarih saat derece gibi şeyler cıkıyor ama depodakı yakıtla gidilecek mesafeyi göstermiyor
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman ekran 3 satır degil tek satır ya da 2 satır. 3 satır bilgi ekranı alırsanız menzili görürsünüz ancak
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
0 1 \100 km bişiler yazıyor
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Xt premiumda yol bilgisayarı var, kalan mesafe, anlık tüketim, ortalama tüketim,, ortalama hız gibi bilgileri görebilirsiniz, aöa bu bilgiler işaretlerle anlatılıyor. İşaretlerin anlamı için kullanma klavuzuna balabilir yada forumda arama yapabilirsiniz. Pc'den girseydim yardımcı olurdum ama cepten giriyorum malesef.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Milyon baslik ve konuda acikladim. Serkan abi ile ayni duygulari paylasiyorum. Pc basinda bakayim.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
|
arkadaşlar sorunum şu benim yol bilgisayarında gidilecek menzil kısmında rakamla menzili göstermiyor --------- bu işaret ve istesyon işareti var menzil kısmında tarihten sonraki bölümde
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Menzil kısaldığı zaman kalan mesafeyi göstermez hocam, 70-60 km'den aşağısını göstermiyor. Yakıt durumunuz az muhtelemen.
|
|
![]() |
|
60 tl lik yakıt var en az içinde o halde bile göstermezmi kardeş çeyrek depoya az yakın ibre
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Hocam bende çeyreğin yarısına düşünce menzili göstemiyor, ama benim göstergem analog değil, 8 tane çizgi var göstergede 2 çizgi çeyrek sayılıyor tek çizgiye düşünce menzil görünmüyor. Eski 206'dada öyleydi, örneğin şuan menzilim görünmüyor.
![]() |
|
![]() |
|
yani ben yarım depo yakıt alırsam gösterirmi şu an tahminen 50 tl filan yakıt var 10 litre filan vardır
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Göstermesi lazım, o zaman göstermezse sorunu aramak lazım.
|
|
![]() |
|
yarın denerim olumsuz olursa yine yardımınızı isterim sağolun hayırlı geceler ha birde resim nasıl yükleriz foruma
|
|
peugeot307xt premium
|
|
![]() |
|
Resim yüklemek için alttaki linke göz atabilirsiniz, hayırlı geceler.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
hızınız en az 30 km olmalı hocam gösterebilmesi için hareket halinde bakıyorsunuz değil mi?
Düzenleyen KILIÇ - 27 Mayıs 2014 Saat 15:09 |
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Menzil için hız şartı yok Hocam, 30 km/h şartı anlık tüketim bilgisi için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |