![]() |
|
206 aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
hanniball ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: .. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 Saat 17:07 |
arkadaşlar öncelikle hepinize selam lar bütçeme uygun bi şekilde 206 almayı düşüyorum tabıkı sızlerınde yardımıyla çünkü 206 hakkında pek bır bılgım yok yardımcı olursanız sevınırım bu arada ben samsun/bafra dan coşkun
|
|
sağlam basıcan bu hayatta
|
|
![]() |
|
hanniball ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: .. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
![]() ![]() ![]() ![]() |
1,4 mü 1,6 mı motor onerırsınız
|
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En güzeli bakımlısı. Bu arada hoş geldiniz bu foruma.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
1,6 16v 110hp al kesinlikle. hem 1,4'ten az yakıyor hem de daha performanslı
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
206 benım cok hoşuma gıdıyor ama kımse yanaşma sakın dıyor ne yapacağımı sasırdım |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
hoşbulduk bu arada
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çoşkun hosgeldin, ben de samsun bafra'lıyım. toprağıma selam olsun istanbuldan cok ozledim oraları. 206 alabilrsin, temizi üzmez seni. pejonun temizi bir hastalık gibidir, sildikce silersin. gidip gidip bakar gelirsin eve.
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
206 candır, ama temizini bulursan al. 5 kapılar genelde 1.4 tür.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
valla ne bılım toprak bu gun kredıyı aldık hayırlısıyla 14 bın lıra oldu temızını bulabılırmıyım bılmıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hadi h
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Hoş geldiniz keyifli forumlar bende amasya mezunuyum az samsun'a kaçmamıştık öğrenci zamanlarında :D üstat aceleye gerek yok araba dediğin ne kadar aceleye binerse o kadar kötü oluyor. 206'nın temizini bulursan seni üzmez parçasıda ucuz yakıtta az :) kafanı bulandırmasın kimse ve kimseyi dinleme :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Sürekli şehiriçi kullanıcaksan 1,4 8v alman daha mantıklı.Az yakar.
Şehırdışı çok ses yapar :)
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
bütçeniz nedir?
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
benimde tavsiyem 1,6 110 beygirdir. ve zaten onuda aldım gayet memnunum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hanniball
teşekkürler arkadaşlar bütçem 15 e kadar var arabaya sadece pazar günleri bınecem nasıp olursa tabi acele etmıyorum ama artık arabasızlık tak etti yaniii
|
|
|
|
![]() |
|
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
1.6 16 valf 110 beygir aldım üç sene önce 130 binlerde falandı lpg li şimdi 174 bin oldu 2. vites dişlisini dagıttım bide 30 liraya fan 1. kademe rezistansı değiştim başkada sorun yok yolu bulursamda gaz pedalını tabana yapıstırırım
temizini bulup bakımını yaptıgın sürece bi sorun yaşamazsın |
|
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Haftada 1 bineceksen al temiz bi gti 100000 lik makinalara kafa tut ;)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
tabi kafa tutarken havalanmamak için alçaltıp büyük jant ince yanak lastik nefesi açılsın diye açık hava filtresi vs vs vs gerekecek ama o makına ile millete toz yutturmanın zevkine varıncada duramayacaksın elin cebinden cıkmayacak modifiye için
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |