|
Anomalia anticontaminacion |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2013 Saat 07:46 |
arkadaşlar dün aracı stop ettirdim daha sonra ekranda 'Anomalia anticontaminacion'arızası yazdı bazende bu yazının peşinden ılumination automatic active gibi bir yazı çıkıyor onu tam okuyamadım bu arızalar nedir ? neden olmuş olabilir
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bilgisayar dili İspanyolcaya dönmüş ikinci uyarı otomatik aydınlatmq aktif diyor o normal ama ilk uyarıda kaygan zemin gibi bişey olabilir emin olamadım öncelikle bilgisayarın dilini İngilizceye çek sonra daha net çeviririz yazanları bide senin araçta lpg var mıydı ?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk uyarı "anomali kirliliğini önleme"
anomali = normal dışı olan demekmiş :) artık bir sonraki arkadaşa yardımcı olur bu yazdıklarım :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Klasik antipullution fault. Bir suru nedeni olabilir. Bir bilgisayara baglatip hata kodlarini okutmak en akillicasi olur.
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim saati ayarlarken dili ispanyolcaya çevirmişim 'antilopution fault'ara ara hata olarak gelip gidiyordu ona artık alıştım ispanyolca olunca iş karıştı bide otomatik farlar açığı ispanyolca yazınca dedim iki tane farklı arıza birden çıktı yardımlarınız için teşekkür ederim
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |