|
Pet Line'ı Nasıl Bilirsiniz? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ooozzziii
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 Saat 15:42 |
Sayın forum üyeleri ben Yunakta görev yapıyorum burada opet po ve pet line var opet ve po da dizel fiyatları 4.6 larda pet line da ise 4.19 da dün denemek için 50 liralık aldım ve memnun kalırsam onu kullanmayı düşünüyorum çünkü arada 40 kuruşluk bir fark var. Sizin pet line ile yaşadığınız olumlu veya olumsuz olaylar oldu mu? Sizlerin de bu konuda fikirlerinizi almak isterim! 40 kuruştan kaçarken motora binlerce liralık masraf açar mıyız diye de korkmuyor değilim...
|
|
2007 206 :)
|
|
cansytnn
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiç kullanmadım ama dizel motor narindir biliyorsunuz aracımızı aldığımızdan beri 1-2 kez opet 5-10 kez total aldık geri kalan zamanların hepsi shell (: şu an shell'den alıyoruz ama pahalı tabi orası ayrı
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
dizel yakıttan ufak kazançlar büyük kayıplara neden olabiliyor enjektör sorunları yaşamamak için bence iyi mazot tercih edin .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
ooozzziii
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
|
Bu adamların da Türkiye'de onlarca istasyonu var ama gerçekten baya ucuza satıyorlar :S geçen gün internet sitelerine girdiğimde fark ettim özellikle ege ve marmara bölgelerinde baya istasyonları var. Ama yine de içimde garip bir his var...
|
|
2007 206 :)
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Ucuz yakıtların içine ethanol koyuyorlar o da hem enjektörlere zarar veriyor hem de ethanol yakıtı incelttiğinden aracınız daha performanslı fakat daha çabuk yandığından aldığınız yakıtla daha az km gidiyorsunuz peugeot araçlarda shell'den şaşmamanızı öneririm.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
webbee
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben sureklı 3008 ankaradan petline ve lukoılden alırım Eurodızel 4019 full depo cekerım sureklı uzun yollardayım daha sıkıntısını gormedım 170 190km süratle seyrım coktur azda yakıyor
|
|
3008 PREMİUM PACK FULL
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |