![]() |
|
Koltuk altında ki kablo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2013 Saat 14:36 |
Arkadaşlar bir süre önce aracım şöför koltuğu altına su almıştı bende alt döşemleri değiştirtmek zorunda kalmıştım bir süre sonra air bag yanmaya başladı az önce koltuğu söktüm altında açıkta bir kablo var acaba bu nereye bağlanacak yada açıkta mı kalması gerekiyor.Bana bir yardımcı olursanız .
http://o1309.hizliresim.com/1f/1/s53jc.jpg
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koltuk altındaki airbag soketi diyecem ama airbag kabloları genelde turuncu oluyor
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkez koltuğun altına bak soket çıkmıştır falan dedi de söktüm sadece bunu açıkta görünce bir fikir sorayım dedim.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
?
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hocam koltuğunun yan tarafında air bag var mı?
evetse o airbaga ait koltukta bir soket olmalı
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
İşte ben onu bulamadım
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() koltukta airbag yoksa o kabloda boşta kalacak araç airbag varmış gibi kablolanmış olabilir
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Aracımda airbag var ama koltukda airbag varmı bilmiyorum sürekli yanmaya başladı airbag lambam. Bende o kabloyu açıkda görünce sormak istedim koltuğu söktüm altında kablo girecek soket yok.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
ozaman koltuğunuzda airbag yok ama su aldıysa o soket airbag lambasını yakmış olabilir ilginç bir sorun
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aracın akü kutup başını söküp,
Mevcut soketleri çıkarıp temzileyin bi miktar wd40 ile varsa pası sürtün karşılıklı temas olduğundan emin olun. Soketi tekrar oturtun ve kutp başını takın 1 dk sonra aracın park lambasını yakıp aracı uyandırın Bir de foto varsa o kısma ait daha net yardımcı olabilriz Düzenleyen Alicilik - 01 Eylül 2013 Saat 16:32 |
|
![]() |
|
Üsdar bu soketi takacak yer bulamadım boşta duruyordu ön koltuğun altında
http://o1309.hizliresim.com/1f/1/s53jc.jpg resim burda |
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
bu fotodan anlamak zor . .klipsinden çıkmış kablo belki başka bir yere kıvrılıyordur.
|
|
![]() |
|
Anladım ozaman ben önce bilgisayara bağlatıyım sorunun tam neresi olduğu belki ozaman ortaya çıkar.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Koltukta airbag varsa yan tarafta görünür. Ve o muhakkak bir sokete ait, öyle boşta olamaz
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
ehlıyet kemerının zannedersem o, hıc ısıgı yanıyo mu dıkkat ettın mı..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Yok emniyet kemerinin de orada ucunun giriş yapacağı soket yeri yok.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |