![]() |
|
Peugeot 206 Sprey Boya jant Boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 Saat 20:33 |
||
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar kaç gündür jantlarımdaki boya atıkları kafama takılıyordu bugun elim boştu ve işe koyulmaya başladım daha öncedende bir çok aracımda uyguladığım sprey boya ile jant boyamayı gerçektirdim sonuç gayet başarılı oldu resimlerle anlatmaya çalısayım.
Öncelikle Aracımdan Sökmüş Olduğum jantları Temizliyoruz. Burada Ne kadar kirli ve taş atıklarını boya atıklarını görebiliriz. ![]() jantımızı Temizledikten Sonra 500 lük zımpara ile Taş atıklarını boya atıklarını zımparalıyoruz..boya yapacağımız yerin pürüzsüz ve Temiz olması boyanın kalitesini ve ömrünü uzatmaktadır. zımpara ve temizlik yaptıktan sonra fotoğrafımız ![]() Bu işlemleri yaptıktan sonra maskeleme işlemine geçiyoruz... boyamayacağımız alanları kağıt bant gazete gibi ürünlerle maskeleme yapabiliriz.. ![]() Maskeleme işleminden sonra jantımızı dikkatli bir şekilde boyuyoruz Boyayı Yakın Messafeden atmamaya özen göstermeye çalısıyoruz ki akma olmasın... Boyayı Attıktan sonra kurumaya bırakıyoruz 15 dakika kadar daha sonra boyanın dayanıklı olması için üzerine şeffaf parlak vernik atarak işlemi sonlandırıyoruz. ve kurumasını bekliyoruz. Buda Son Vernikli jantımız Ve yola hazırız :))) ![]() ++++BONUS Buda eski Aracımın Saç jantlarına uyguladığım uygulama...
|
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
helal olsun ellerinize sağlık on numara olmuş. bi ara müsait olduğunda yanına uğrayayım benim jantlarıda elden geçirelim
![]() |
|||
![]() |
|||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
+++++
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Öncelikle Teşekkür ederim Tabiki Ispartaya gelirsen Beraber yaparız Toplam maliyeti bana 35.00TL masrafı oldu.. Boyaları Tekzenden aldım.. 2 Adet
http://www.tekzen.com.tr/urun/sprey-oto-jant-boyasi-400ml-aluminyum-836258 Aynı Markada 1 adet Şeffaf parlak vernik aldım... zımparayıda sanayiden aldım boyacıdan boyacıya jantı gösterdim kaç numara zımpara kullanmam gerektiğini söyledi ve aldım jantın çizikliğine göre incelikte yani ;) |
|||
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
elinize sağlık çok guzel olmuş gerçekten jantçılar falan dunyanın parasını alıyor böyle ışler için yanlız elınızde marıfetlıymış fırın boya orjınal boya gıbı olmuş spreyı akıtmadan taşırmadan nasıl yatınız böyle yoksa boyadamı marıfet
![]() |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
||
Daha önceleride bir çok jant Bisiklet boyadım deneyimli Oldum artık bu konuda sanayide boyacıları dolaştığımda 350.00 tl gibi bir fiyatla karşılaştım 35.00 Tl bu işi hallettim Alltaki bmw saç jantlarını ben boyadım :)))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
vala işi büyütmüşsün hocam sen ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yok sadece Bana araba ile uğraşmak ona birşeyler katmak keyif veriyor sanırım biraz kusursuz seviyorum :))) |
|||
|
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
Eline sağlık valla süper olmuş hocam :) benim jantların boyasıda baya bi kötü bende boyamak istiyorumda korkuyorum temelli kötü ederim diye :)
|
|||
![]() |
|||
||
Denemekten zarar Gelmez sok jantı al önüne temizle al zımparayı zımparala boya aktıgı yerde kurumasını bekle sonra tekrar akan yere zımpara at boayamaya devam :))) 2. jantta usta olacaksın güven bana :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
yarın boya araştırmasına başlayım hangi boya daha iyi olur diye sonra deneyelim bakalım ne olacak :)
|
|||
![]() |
|||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
||
Eline sağlık hemşerim güzel olmuş.Alüminyum jantlarım olsaydı ilk işim yanına uğramaktı.
|
|||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|||
![]() |
|||
||
Benim kullandığım boyayı sende kullanabilirsin yukarıda linkte verdim...;)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||
Elinize sağlık hoş olmuş.
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||
Bmw jantları bana ilham verdi, elim kaşınıyor sanki :))
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
hadi bakalım.....Umarım istediğin gibi olur banada yarışlara katılan araçlardan ilham vermişti...:))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
Emeğine sağlık çok güzel olmuş :) güle güle kullan...
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkür ederim.. umarım biraz da olsa foruma bu konu hakkında yardımım olur..;)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Güzel paylaşım, elinize sağlık.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |