|
Polen Filtresi Nerede?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
baha1907
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 10:28 |
||
Merhaba dostlar...
2004 model 2.0hdi aracımın polen filtresini değiştirmek istiyorum ama nerede olduğunu bilmiyorum :)) bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?? Düzenleyen baha1907 - 18 Mayıs 2013 Saat 10:42 |
|||
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
AH bilmiyorum valla, ama resimde baktığım kadarıyla bi işaret yok, normalde sağ amortisör kapağının (yolcu tarafının) orda camla birleşen plastik aksamda kapağı oluyor yada torpido gözünün arkasında oluyor bu meredler fix :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
baha1907
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yağ kapağının hizasında siyah bezli yerden mi bahsediyorsunuz yoksa arabnın içinden torpido gozunun içinden arkasından falan mı?
|
|||
|
|||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
bende 206 var. kaputun sol üst köşesinde bir boşluk var ordan elinizi içeri sokunca orda bi yerde olduğunu görürsünüz.
|
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
er ikisindende bahsediyorum :) şimdi amortisör kapağı varya resimde görünen solda, o bölgeyi bi camın altına iç kısıma doğru gözlemleyin, açılabilir ince dikdörtgen bi kapak türü birşey varmı? 2nci olarak yolcu koltugunun ayak uzatılan bölümünün torpitonun altının oralara bakın. |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
baha1907
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bi yokliyim bakim oralari kirip dokmem demi ince ayrintisi yoktur :)
|
|||
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bilmem ben Senin kas yapını :D kaput içi kolayda eğerki torpidonun altında ise, hafif gerile bilirsin geri kapatırken :D "senin ebeni.... hatta hay bunu buraya koyanın .... " gibi cümlerler de sarf edebilirsin, bide araştır biraz tam bilmiyorum ama hava filtresine koku sıkılıyor güzel kokular geliyor klima açılınca :) az rakı damlatıcan, aslan ve aslan sütü kokacak :P
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Eyvallah üstadım, ofise gelip boş oturmayı seviyorum :D özelliklede burda sizlerle paylaşımda bulunmayı :D hayatında başka bişey yokmu ki diyeceksin bende iş yerinde nette sörf etmekten başka güzel bişey varmıdır, ne yani temizlikmi yapim üstadım :D ben servise gidilecek iş var gitmeye gerek duyulmayacak iş var derim. bence arkadaş bu işi halledecek, en güzelide kullanıcıların bilgi sahibi olması, ilk babamın spring ine bindiğimde (yaş 9) baba bu ne şu ne aa bu ne yapıyor gümmmm :D demekle başladım :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
baha1907
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dun hava filtresini kendim degistirdim cok eglenceliydi. Gecen yilki bakim faturasina baktim hava filtresini degistirmeye 20 tl yazmislar yazik gunah degilmi :))
|
|||
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bana ozeldem sase numaranizi atin service boxdan kontrol ediyim
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet üstadım, iş var iş var :) ben mesela bi çılgınlık yapıp iticilere ulaşmayı düşünmüştüm şık şıkı ik duyduğumda :D meğersem ben bunu yaparsam ustalar işi bırakırmış o derece yani :D :D :D
tam bundan bahsettim işte :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam değişim dökümanı var ama ücret sitiyor maalesef. Sedre de vardır muhakkak sedreyide bir türlü kurmaya uğraşamadım.
Bunu ss yapabildim. Bir de tepee için aşağıdaki video var ona bakabilirisniz. |
|||
baha1907
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok teşekkür ederim az once degistirdim. Torpidonun altinda bezi kaldirip basit bir korumanin altindaydi...
|
|||
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+ 206 :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |