|
New Peugeot 308 |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 13:01 |
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlk bakışta astra j'ye benzettim farları, güzel olmuş bende beğendim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Paylaşım için teşekkürler..
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
göstergeler cok iyi yaw hız gostergesı ıle devrı saatı gostergesıne dıkkat etmısınızdır umarım bırı sagdan baslıyo bırı soldan
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel olmuş araç :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ibreler çok güzel olmuş dışı çizgileri de oldukça güzel
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
ay maşallah, aşık olmamak elde değil :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel araç bende ilk bakışta yandan yeni golf e benzettim. ama bu zamanda birbirine az da olsa benzemeyen araç üretmek güç..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
içi pek hoşuma gitmedi ancak dışarıdan vw grubuna benzemiş...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vayyy guzel bir tasarim olmus mukemmel
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
araç baya büyük görünüyor bana mı öyle geldi yoksa.
|
|
|
|
eeccaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dış tasarımın kaba hatlarıyla Golf'e benzemesi hiç hoşuma gitmedi. 307 ve 308'in çok daha özgün ve etkileyici tasarımları var. Bana göre yeni gördüğümüzden güzelmiş gibi hissettiriyor. Bu arabalar ortalıkta dolaşmaya başlasın kısa zamanda demode gelebilecek tekdüze hatlara sahip. Süslü modern farlar, stoplar, ledler, logolar sıkıcı kasayı süslüyor ama bütünü güzelleştiremiyor. 206, 207, 307, 308 ve 407 tasarımlarıyla karşılaştırdığımda böyle düşünüyorum. Ayrıca 306 ve 406 lardaki gibi daha ağırbaşlı ama yine de spor bir hava da yakalanabilmiş değil. Özetle dış tasarımda 407 -> 508 geçişinde olduğu gibi yeni 308'e de geçişte, düşüşte.
Bu direksiyon üstü gösterge olayını tutmamıştım. 308'in içini de bu sebeple benim beğenmem olası değil. Dış tasarımdaki ağırbaşlılıkla da uyumsuz. Bu deneme 208 için iyiydi belki de C sınıfında bence gereksiz. PSA grubunun böyle sıradışı tasarım denemelerini Citroen'de uygulamasını ve Peugeot'da eskisi gibi spor, vurucu tasarımlara devam etmesini dilerdim. İleride kullanma isteği duyacağım Peugeot modeli kalmadı gibi birşey. Kalite anlamında olumlu bir yol izlerse VW grubu müşterilerini çalabilir. Ama benim gibileri kaybedeceği kesin. Pek olumsuz yazan olmamış, ben yerden yere vurdum :) Tüm cümlelerime "bence" ekleyin ve bana kızmayın. Ben beğenenlere kızmadım :) Sadece eski tasarımlarla karşılaştırınca ve yeni olma durumundan doğan heyecan atlatılınca (yani gözler alışınca) daha sıradan bir araçla karşı karşıya olduğumuzu düşünenler artacaktır diyorum. 508 için de düşüncelerim benzerdi.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
msk_sansal
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 203 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
keşke golf 7 den önce lanse edilseydi :( harbiden benzemiş
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
alfa
1. Vites 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Audi A3 ü olduğu gibi kopyalayıp yeni 308 yapmış bizim peugeot ...kasa audi a3 ün % 90 aynısı sadece ön farlar ve stoplar peugeot değiişmez parçaları ama çok etkileyici olmuş alınır bu araç daima peugeot diyorum ...
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gayet guzel olmus. Bayagi begendim.
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gayet başarılı olmuş bence
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Her gördüğünü benim arabadan sanma sen :)
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
İç dizaynı çok hoşuma gitmedi idare eder fakat dıştan bence mükemmel olmuş. Başkalarına benzediği yönleri var ama olsun o kadarda canım
Bu arada bana da sanki eski kasadan daha iri gibi geldi.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
a3 ü gördüm sanki :) güzel olmuş güzel içi de dışı da
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |