![]() |
|
bakım göstergesi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 09:23 |
Arkadaşlar merhaba, aracım pug 307 1.6 yarı otomatik şanzıman, aracımın 10 bin bakımını şu şekilde yaptım , bir usta abiye ben parçaları aldım götürdüm , işte yağ filtresi olsun hava filtresi, yağı falan . Ancak bu kalan bakım süresi km si nasıl değişir hiç bir bilgim yok bu konuda bilgisi olan var mı ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıfırlama düğmesine basılı tutarak kontağı yarım çevir. 10 dan geri sayıp sıfırlayacak. 206 larda öyle. belki sizde de öyledir
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
Cevap için teşekkürler, -100 olması sinirimi bozuyor da .
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Buyrun video'da görebilirsiniz |
|
![]() |
|
hocam çok teşekkür ederim, araç ta fenaymış :D
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bir şey daha öğrenmiş olduk
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |