![]() |
|
206 FELİNE ARKA PLAKA AYDINLATMASI DEĞİŞİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 Saat 12:47 |
MERHABA ARKADAŞLAR ;
206 feline arka plaka aydınlatmasının biri yanmıyor. değiştirmek istedim fakat lamba camını birtürlü açamadım. Ampul değşimi için de servise gitmek istemiyorum. Nasıl açılacağını bilen varsa yardımcı olsun lütfen. tşkr... |
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iki türlü oluyo ya plaka lambasının o şeffaf kısmındaki deliklerden birine ince bi tornavide gibi bişey sokup hafif kastırıp çıkarıcan ama kırılma ihtimali biraz yüksek çünkü sert plastik parça yada bagajın iç döşemeyi sökücen yanmayan plaka aydınlatmasını tırnaklarından bastırıp çıkartıp ampülünü değiştiricen forumda nasıl yapılır bölümünde resimli anlatımıda mevcut
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
impertore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı impertore
![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇOK TEŞEKKÜR ETTİM ALLAH RAZI OLSUN ...
|
|
308 T9 Allure 1.6 eHdi
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
ne demek dostum yardımlaşmazsak servislere çok para kaptırırız :)
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
biz kesin kırarız bu hareketi yaparken :)
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
ben kırdım :) tırnaklarına dikkat et sökerken sabırsızım ben biraz sert çektim bi tırnağı koptu dikkatli sök
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
En sağlamı bagaj plastiğini çıkarıp oradan ayaklarını kurtarmak. Ben de bir kere bütün o plastiğin uzun ayağını kırdım. Bir daha yeltenmedim. Arka plastiği söküp rahatça çıkarıyorum. Hatta temizleyip öyle takıyorum.
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede arka plastikten değiştirmek kolay ben her zaman her aracımı içerden değiştiririm. Biraz bakınca belli oluyo zaten nasıl söküleceği |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |