Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik
    Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 08:58
Arkdaslar aracımda ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum ama aracın görünümünü bozmakda istemiyorum sizin gözünüzle ne yapabilirim değişiklik olmazsa satabilirim heran o yüzden sıkılmakda satmakda istemiyorum Wink bir değişiklik şart !

Düzenleyen Alper AKSU - 29 Mart 2013 Saat 08:59
Yukarı Dön
fexzi Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fexzi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 09:39
İlla ki yapacağım dersen,sinyal kısımlarını üçgen şekilde gelen yerlere turuncu transparan folyo kaplattır,arka tampon altına difüzör ekletip egzoz ucunu genişletebilirsin.

Hiç bir şey yapmasan bile yeterli olur bence.
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 09:41
kırmızı brembo kaliper bence gayet şık dururWink
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 09:51
Orjinalini yazan: fexzi fexzi Yazdı:

İlla ki yapacağım dersen,sinyal kısımlarını üçgen şekilde gelen yerlere turuncu transparan folyo kaplattır,arka tampon altına difüzör ekletip egzoz ucunu genişletebilirsin.

hocam zaten suan amerikan park sis uygulaması var ve oraları turuncu yaptım zaten ampulleri arka tampon altına difüzörü bende düşündüm fakat kafama uygun bulamadım egzos ucunu aldım takcam inş suan beklıyo farları karartsammı diyorum ?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 09:52
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

kırmızı brembo kaliper bence gayet şık dururWink

Hocam brembo kapaklarından takmam takmışken orjinal komple brembo set olarak taksam diyorum ama bazılarıda önermiyo gibi geldi bana 
Yukarı Dön
acemi pecocu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acemi pecocu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 09:53
Araba zaten süper niye bozacaksın bence modifiye adında yapılan bazı abartılar arabayı palyoçaya çeviriyor sadelik önceliğimdir nacizane tavsiyem
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 09:54
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

bence bu araç orjinal haliyle daha güzel yada yeni olduğu için içimden bişeyler yap demek gelmiyor :))

Salih hocam o yönden haklısınız ama biliyosunuz ben sık sık arac değiştiriyorum bu kalıcı şuanlık o yüzdsen arada bir değişiklik istiyo bazı uygulamalar gerektiriyo
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:07
Hacı bizemi soruyon daha yapılacak herşeyi yapmışsın zaten :)
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:09
uyarsa opc tampon ve siyah zeminli mercekli far yapabilirsin bence arabanın havasını tamamiyle değiştirecektir.. hoş bunlar ufak değişikliklere girer mi bilmiyorum.. :)
Yukarı Dön
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:12
hocam senin arabayı gördükçe de opel duygularım kabarıyor valla.. Smile
Yukarı Dön
umut_25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı umut_25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:22
Valla üstad bu araç için bady kitler var. çok da yakışıyor. Benim tahminim 1500-2000 tl isterler. Eğer bütçeyi sarsmayacaksa neden olmasın. Örneğin sana attığım linkteki araç bence çok iyi olmuş. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aciil__aciil__modifiye_navigasyon_ilk-sahibinden_6-ileri_full-114586596/detay
Yukarı Dön
fexzi Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fexzi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:24
Orjinalini yazan: Alper AKSU Alper AKSU Yazdı:

Orjinalini yazan: fexzi fexzi Yazdı:

hocam zaten suan amerikan park sis uygulaması var ve oraları turuncu yaptım zaten ampulleri arka tampon altına difüzörü bende düşündüm fakat kafama uygun bulamadım egzos ucunu aldım takcam inş suan beklıyo farları karartsammı diyorum ?

Yok Alper kar farartma işine girme,şahsen sağlıklı bulmuyorum,hani illa ki bir farklılık dersen,ufak dokunuşlarla araç kendini göstersin,farlara mercek uygulaması olabilir en başta.
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:28

o zaman farları karart derim ama bu farların içi nasıl açılır ve değermi ???
yay takabilirsin veya gel BURSA ya buna bi air süspansiyon yaptıralım sen bide o zaman gör aracını :)))

Hocam farların içini açtırmam zaten orjinalliğini bozmam folyo cektiririm o ayrı bişeyde araçda zaten 5'lik yay var süspansiyon takıpda böle apaçi gibi dolaşamam ortalıkda, o aracda cok iğrenç durmuş arabamdan soğumak istemiyorum su hali ile bile sürtüyo serkan abi iyi biliyo kullandıgı için zaten konforda gitti biraz yay takınca ayrıca süspansiyon ses yapıyor bu araçlarda taktırcak olsam burda da var bi daha oraya dogru gelmenın anlamı yok cevrem hep bu işlerle ugrasıyo arkdaslar sagolsun ama hosuma gitmedi 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:29
Orjinalini yazan: Burak044 Burak044 Yazdı:

Hacı bizemi soruyon daha yapılacak herşeyi yapmışsın zaten :)

Kanka biliyosun beni cabuk sıkılmamam lazım bunuda biliyosun bi gecede bu hale geldi arac o yüzden değişiklik sart :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:36

bunu yapıcan arkayada çift çıkışlı egzos ucu koyucan isteğe bağlı olarak iki tarafada konulabilir
veya egsoz sistemini komple yeniden yapıcan hava filtre kiti farlara ledli gtc farı vs vsvs 
daha sayayımmı :)))) 

Salih hocam bu dediklerinin hepsi bir yılda yapılacak iş ki arabadan soğumayayım diye yapıyorum hava filtresi var zaten egzos işine girmem çünkü akşam 6:30da taktım remus egzos gece 11:30 arabayı baglattım Big smile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:36
Orjinalini yazan: impact impact Yazdı:

uyarsa opc tampon ve siyah zeminli mercekli far yapabilirsin bence arabanın havasını tamamiyle değiştirecektir.. hoş bunlar ufak değişikliklere girer mi bilmiyorum.. :)

yok hocam yaa o kadarına gerek yok arac opc olmadıktan sonra takmanın ne anlamı var değilmi yapmacık olmasın orjınali neyse o olsun derim haksızmıyım
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:37
Orjinalini yazan: impact impact Yazdı:

hocam senin arabayı gördükçe de opel duygularım kabarıyor valla.. Smile
,

Allah razı olsun hocam sagolasın sade ve bir o kadarda hos arac oldu apaçi tarzına dönmemesi için cabalıyorum :)
Yukarı Dön
ahmetismet Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmetismet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:37
Forumdaki megan gibi olmasında ince ince göze batmayacak şekilde birşeyler yap.
Bana sorarsan gerek yok...
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:39
Orjinalini yazan: umut_25 umut_25 Yazdı:

Valla üstad bu araç için bady kitler var. çok da yakışıyor. Benim tahminim 1500-2000 tl isterler. Eğer bütçeyi sarsmayacaksa neden olmasın. Örneğin sana attığım linkteki araç bence çok iyi olmuş. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aciil__aciil__modifiye_navigasyon_ilk-sahibinden_6-ileri_full-114586596/detay

Yan marşbiyel düşünüyorum hocam birde arka tapmon altına ön basık zaten malüm istanbul burası adamlar duvar gibi kasis yapıyorlar sürtmesi içimi acıtır Wink
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:41

Orjinalini yazan: Alper AKSU Alper AKSU Yazdı:

o zaman farları karart derim ama bu farların içi nasıl açılır ve değermi ???
yay takabilirsin veya gel BURSA ya buna bi air süspansiyon yaptıralım sen bide o zaman gör aracını :)))

Hocam farların içini açtırmam zaten orjinalliğini bozmam folyo cektiririm o ayrı bişeyde araçda zaten 5'lik yay var süspansiyon takıpda böle apaçi gibi dolaşamam ortalıkda, o aracda cok iğrenç durmuş arabamdan soğumak istemiyorum su hali ile bile sürtüyo serkan abi iyi biliyo kullandıgı için zaten konforda gitti biraz yay takınca ayrıca süspansiyon ses yapıyor bu araçlarda taktırcak olsam burda da var bi daha oraya dogru gelmenın anlamı yok cevrem hep bu işlerle ugrasıyo arkdaslar sagolsun ama hosuma gitmedi 

zevkler ve renkler tartışılmazmış kardeşim bence air işine bu şekilde yaklaşma çünkü sonuçta senin aracındada spor yay var ve bu olay bence daha sağlıklı süspansiyona ve ön arka takımlara daha az zararı var çünkü yüksekliği kumanda ile ayarlayabiliyorsun araç hareket halinde olsa bile 
neyse lafı uzatmıyayım sen kafana göre bişeyler yap en güzeli o olur :)
saygılar keyifli forumlar

Sagol salih hocam fikirlerinize saygı duyuyor teşekkür ediyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 52 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 336 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34400 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103583 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 592 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 30063 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53138 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1067 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 17183 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 602 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 432 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 391 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16921 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1083 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 545 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3902 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 1009 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3181 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34652 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 2004 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
samizel 1
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English