![]() |
|
araç tavsiyelerinizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 Saat 22:38 |
selamlar kızıl ejder i sattım dizel 307 sw yada dizel 307 hb veya megane scenic arasında kararsız kalıyorum yüksek bilgi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum dizel hb ve sw larda turboya bağlı kronik arızalar var mı kullanışlımı 307 sw larda bagajda +2 koltuk olan modelleri hangisi oluyor dizel mi benzin +lpg limi almak daha doğru bu gibi bilgilere ulaşmak istiyorum en iyi bilgiyi buradan sizlerden alacağıma eminim
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizelden şaşmayacaksın. Şehirler arası giderken tüp nerede bitecek diye bir derdin olmaz, hemen hemen aynı yakıyor zaten. Belli bir süre sonra tüp değiştirmen gerekmez. Şuanda aklıma başka gelmiyor.
Dizelin benzinliye göre bakım masrafı öyle abartıldığı gibi çok farketmiyor.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 SW nin bagajda koltuklu olan modeli bildigim kadariyla yok. Ekstra almaniz gerekir. En azindan burada oyle idi
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar çok acil cuma günü satışını alabileceğim 307hb veya sw lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |