![]() |
|
Sağa sola çekme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||||
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2008 Saat 13:35 |
||||
Slm arkdaslar bugun arabamın 2 tane ön salıncak 2 tane z rot 2 tane rot kolu 2 tane rot başı değişti önceden aracımda bozuk yollarda özellikle giderken cok fazla saga sola cekiyodu 3 tane ayrı ustaya gösterdim aracı hepsi aynı parçaların değişmesi gerektigi değiştikten sonra düzelecegini soyledi ama gel görki hala saga sola çekme var rotçuya gidip rot ayarı yaptırdım acaba iyi yapamadı anlamadım gitti :( neyse tekrardan ustaya gittim 15 dakka kadar test etti oda arabayı hiç çekme yok dedi ama bana göre hala çekme ve direksiyonun kendini toplıyamama sorunu devam etmekte ben bosuna mı ön takımı sıfırladım simdi :( rotçuylada test sürücü yaptık onun soyledigi ise daha komikti ön takım yeni takılıdıgı için çekme olabilir dedi 10 güne kadar düzelcegini soyledi bu arada parçaların hepsi 1 yıl garantili yan sanayi aldım orjinal 800 ytl fiyat cıkardılar.Bir diger sorum ise radyatöre giren borunun ucu sürekli çıkıyor usta japon ile yapıstır bisey olmaz dedi simdilik yapıstırsam bi zararı olurmu acil yardım lütfen simdiden saolun...
|
|||||
![]() |
|||||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
düz eğimsiz yolda giderken çekiyorsa rot ayarı olmamış demekki
ön takım parçaları yan sanayi de olsa orj de olsa bunu yapmamalı
radyatörde japon yerine kelepçe kullanmalısın
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
bırıncısı yan sanayı parca kullnmakla cok hata etmıssın ıkıncısı senın sorunun duzelmez ne yaparsan yap yurur aksamda yan sanayı parca olmaz maalesef...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
||||
yan sanayi parça ön takımda bu kadar fark edermi ??
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Benim sol on salıncagım yan sanayi emin ol orjinalden daha iyi çıktı....
|
|||||
![]() |
|||||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Yan sanayi bende de farketmedi hoş şu anda orjinalini kullanıorum ama senin sorunun hemen rot ayarı yaptırmış olman olabilir.Ön takım yapıldıktan yaklaşık 500 km sonra rot ayarı yaptırma tarftarıyım çünkü parçaların yerine kaynaşma zamanı olarak görorum bunu.Ben bütün araçlarımızda bunu denedim ve sonuç böleydi.Ön takım yapıldıktan 500 km sonra rot ayarı daha makul gibi..
|
|||||
![]() |
|||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||||
Bence radyatör hotumunu kelepçeyle takın..öbür türlü sakat... Ön takımın yan sanayi olması bence iyi olmamış..
Geçmiş olsun..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ıyı cıktı deme barı ya buyuk ıhtımalle teknorot takıldı sana gorucem ne kadar ıyı...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
3 sene oldu serhatım neyini gorcen daha ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
olum arabada on takım yokkı
nesı ıyı cıktı...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
chucky deki ontakım Fatih TERIM de yok ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
||||
Arkadaşlar orjinaller 800 ytl almak bu saatten sonra imkansız usta taktıktan sonra tekrar tekrar baktı parçalarda sorun yok bu sağa sola çekme genelde bozuk yollarda oluyor direksiyona kuvvet uyguluyu sanki direksiyonda da başka ön takıma etki eden ne varki ?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
eh be kardesım bozuk yolda oldugunu soylemıyorsunkı senın arabanda yonlu lastıkmı var ebat kac...
|
|||||
![]() |
|||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||||
Frene bastığında değişiklik oluyor mu??
|
|||||
![]() |
|||||
||||
205 40 17 lastikler var düz yolda giderken özellikle şerit değiştirirken çok oluyo acaba tekerlerin yerlerini değiştirsem bişsey fark edermi yada 1 2 gün sonra tekrar rot ayarı yaptırsam gerçekten kafayı yemek üzereyim
|
|||||
![]() |
|||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||||
Zannetmiyorum.. jantlarda salgı yada lastiklerde sorun olsaydı titremede yapardı? yay ve torsiyonlarda oynama varmı?? aracın yüklü yada boş olması durumu değiştiriyormu??
|
|||||
![]() |
|||||
||||
yok malesef hep aynı frende çekme yok ama ani pati ile kalkışta sağa çekme var dedigim gibi dümdüz yolda 1 km gider ama dönüşlerde özellikle direksiyonu elle toparlıyorum o derece ustalarda paso suçu jant lastige atıyor bide bu ön salıncakları takarkan cok zorlandılar 2 usta salıncaga yüklendide anca yerine oturtabildiler acaba diyorum bi zarar mı verdiler nasıl kontrol edicem nasıl bu işin içinden cıkıcam bilemiyorum
|
|||||
![]() |
|||||
||||
kardesım yonlu lastık yol secer bozuk yolda dahada bozuk tarafa ceker bu lastıklerden oluyor ama ıstersen varsa ımkanın onlere ıkı tane sac jant lastık takıp deneme yapabılırsın...
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |