![]() |
|
direksiyon kumandası çalıştı (videolu) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 20:12 |
|||
merhaba arkadaşlar uzun zamandır double teyp konusunda orjinalini bozmamak adına direksinyon kumandası ve geri vites sensörü çalışmıycak diye takmakta terettütteydim sonunda herşeyi göze alarak takmaya karar verdim. internette gördüğüm bi ilanda direksiyon kumandası çalışabileceğini okudum teypi almadan önce ilan sahibiyle telefonda görüştüm göndereği aparatın direksiyon kumandasının %100 çalışacağını söyledi siparişi verdim tekrar forumda okuduğuma göre makyajsız kasalarda direksiyon kumandasını çalıştıranı görmemiştim. bunun üzerine pıoneer italatçısı olan dıgıcom firmasında çalışan arkadaşımı aradım oda ordaki ustalara sorarak direksiyon kumandasının kesinlikle mümkün olmadığını söyledi. sonuçta aparatın siparişini vermiştim vazdageçme imkanım yoktu dün sabah erkenden kargodan aparatı aldım ve iş yerine geldim teypi bugün alacaktım merakımı yenemeyerek hemen gittim pıoneer AVH-2400 double teypi aldım ve montajını elektronikçi arkadaşa yaptırdım. dıgıcomun olmaz dediği direksiyon kumandası çalıştı burdan direksiyon kumanda aparatını gönderen sinan GÜNDÜZ arkadaşa teşekkür ediyorum.
http://www.izlesene.com/video/307-direksiyon-kumandasi-calisti/6799469 Düzenleyen Serco05 - 30 Aralık 2012 Saat 20:31 |
||||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Hayırlı olsun Turan Abi, güle güle kullan, video linkini direk kopyala buraya Abi
|
||||
![]() |
||||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
tşk ederim serkan yukarda lingi kopyaladım fazlalıkları silebilirsen tşk ederim
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
İlk mesaja ekledim Abi linki, tekrar hayırlı olsun. |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Hayırlı olsun hocam Yalnız forumda çok tartışıldı 2002 sonrası araçlardaki kol wr girşi olan teyplerde her tülrü çalışıyor. Digicom sadece ithalatçı firma spesifik olarak neyin nasıl çalışacağını bilemez. Aparatı 2 yıla yakındır kullanıyorum bende yurt dışından aldım hiç bir sıkıntı yok. Sadece biraz maaliyeti yüksek. |
||||
![]() |
||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|||
Turan abı yıne konusturmussun varya ne dıyeyım :) anahtarlık on numara ve sarkılarda
![]() |
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|||
Elinize sağlık 10 numara olmuş... Ayrıca bu teyp değil başka bişey olsa gerek çok beğendim :))
|
||||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||||
![]() |
||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|||
aparatı nerden aldın hocam??? kendi orjinal koluna mı monte edildi hazır olanlardan mı taktın??
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||
çok güzel olmuş.
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
|||
Araç Bizde Toplam 6 Bin Liralık Müzik Sistemi Var. Teyp İse PIONEER AVH-2400.
|
||||
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
||||
![]() |
||||
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
|||
aparatın ilan linki var mıdır pioneer avh-p8550bt modelini taktırdım 2004 makyajsız kasa 307 de çalışlırmı direksiyon kumandası acaba
|
||||
2004 Peugeot 307 1.6 Technoplus
manuel ege mavi |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
http://www.ebay.com/itm/PIONEER-PEUGEOT-206-307-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-/350268992937?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET&hash=item518da8ada9 |
||||
![]() |
||||
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
|||
peki bu pioneer double din teyplerle uyumlumudur sorun çıkarır mı?
|
||||
manuel ege mavi |
||||
![]() |
||||
|||
Arkasında W-R (wired remote) girişi olan tüm pioneer teyplere uyumludur. |
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
eline sağlık güzel olmuş
|
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||
W-R (wired remote) girişiniz varsa (yani uyumluysa) ben satıyorum beklemenize uğraşmanıza gerek kalmaz
![]() |
||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
|||
istanbulda bu işi yapan arkadaş yok mu yaa
|
||||
manuel ege mavi |
||||
![]() |
||||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|||
bendede bu double din den var ve bende direksiyon kumandası calısmasını istiyorum. izmirde alabilceğim bir yer varmıdır ? pm den mesaj atarsanız sevinirim.
|
||||
![]() |
||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|||
Bu koldan çalışma olayı Pioneer Deh1220'de olurmu ben anlamadım :)
Bilen varsa anlayan yardımcı olursa sevinirim... |
||||
__B0DRUMLU__
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |