![]() |
|
Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2012 Saat 22:22 |
|
Arkadaşlar geçen farkettim cam açıkken aracı kilitlediğimde basılı tutuyorum kapı kiltleniyor ama camlar kapanmıyor. Baya bi ugrastım denedim ama olmuyor.. Dha önce bir sorun yoktu. Aküyü değiştim onunla ilgili birsey olabilirmi diyorum, tam hatırlamıyorm ama akü değiştikten sonrada çalışıyodu sanki..
kumandayı tanıtma gibi bununda aktif etme, kontak açıkken vs bi yöntemi varmı acep
![]() ![]() |
||
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
||
![]() |
||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
akü değişiminden sonra bazı özellikler iptal olabiliyor. arabanın kontağını açıp sürücü camını tamammen indirin ve cam tamamen indikten sonra 10 saniye kadar düğmeyi bırakmayın problem hallolmaz ise camı tamamen kaldırp yine 10 sn düğmeyi bırakmayın problem hallolacaktır.
|
||
2006 307 1.6 HDI premium
|
||
![]() |
||
selkentli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ısparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selkentli
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
isodoğu nun dediği gibi akü çıkarılıp takınca otomatik devre dışı kalır. kullanma klavuzunda da yazar.
Aküyü bağladıktan sonra camları tamamen kapat, sonra kontağı kapat ve çek, sonrasında bikaç saniye düğmeyi camları kapatacak şekilde tut, sonrasında kontrol et aktif duruma gelecektir. eğer hala olmuyorsa tekrar yaz klavuza birdaha bakıp yazarım... |
||
# selkentli #
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hayır senkronize işlemi tamamen bitene kadar anahtarın çıkarılmaması, kontağın kapanmaması lazım. kontak yarım açıkken camı sonuna kadar indirip cam indikten sonra da indirme düğmesine 5 saniye kadar basılacak sonra cam tamamen kapatıldıktan sonra yine kapama düğmesine 5 saniye kadar basılı tutunca senkronize tamamdır.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
|
2003 model 406 otomatiklerde de sv modellerinde bu özellik var mı. kumandaya basıyorum kapat mıyor bilen var mı?
|
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
peugeotlarda aktif etmek istediğiniz özelliğin kumanda düğmesini bi şekilde basılı tutun aktif oluyo zaten
![]() Düzenleyen ByHack - 03 Mayıs 2012 Saat 00:03 |
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
![]() |
||
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
|
Teşekkür ederim arkadaşlar, yarın dediklerinizi denerim.. sorun çözülür benımde tahminimce.. sağolun, varolun
![]() |
||
2006 307 1.6HDİ KARABASAN
|
||
![]() |
||
mavituna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
sorun çözüldü mü nasıl yaptınız acaba?
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
ben dediğiniz gibi yaptım 5sn basılı tuttum 2kapıdanda tık diye ses geldi ama değişen bişey olmadı yine aynı.
aslında sormam gereken benim araçta böyle bi özellik varmı acaba
2005mod. 206 x-line
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
206 larda bilmiyorum ama 307 lerde otomatik cam kapanması var.
Bilindiği gibi düğmeyi yukarı çekince cam kapanıyor, aşağı bastırınca cam açılıyor. İlk olarak kontağı yarım açıyoruz, akü lambası yanıyor olacak. Daha sonra camı sonuna kadar indirip cam açık olduğu halde düğmeyi camı indirmek istiyormuşuz gibi aşağıya doğru 5 saniye kadar basılı tutacağız. Sonra düğmeyi yukarı çekip camı sonuna kadar kapatıp aynı şekilde kapalı olan cama sanki açıkmış gibi düğmeyi yukarı çekerek 5 saniye kadar bekleyeceğiz ve kalibre işlemi tamamlanacaktır. Bende genelde aküyü söktüğümde bu özellik pasif oluyordu ve bu şekilde düzeltiryordum. Kumandaya uzun bastığımda 4 cam + sunroof otomatik olarak kapanıyordu.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
206 larda yok sanırım kumanda ile cam kapama
|
||
![]() |
||
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
|
bende 1-2 sn basılı tutnca cam tamamen açılıyor,kapanışı da aynı şekilde.aynı zamanda istediğin kadar da açıp kapatabiliyorsun.istrersen tek bir dokunuşla tamamını açıp-kapatabiliyorsun.acaba benm araçta da kumandadan kapama özelliği var mı bu durumda?
aracım 2005 model 206 XT |
||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
||
![]() |
||
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
kumandada kapı açma tusuna mı basılı tutulucak camı kapama ve açma tuşu için |
||
![]() |
||
mavituna ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
Hocam çok güzel açıklamışsın ama denedim olmadı. 2004 model 307 XT otomatik vites var bende. Birkaç defa denedim olmadı. Kapıyı kitlerken uzun mu basmak gerekli anahtara ? Bunu denememiştim.
|
||
![]() |
||
|
kapıyı kitlerken uzun basınca yani kapıyı kitlemeye basıyoruz ve kapılar kitlense bile düğmeye basmaya devam ediyoruz. Kapılar kitlendikten sonra tık diye bir ses gelicek ve camlar kapanmaya başlayacak.
Ya da bir kere kapı kitlemeye basıyoruz, elimizi düğmeden çekip tekrar kitlemeye basıyoruz 2-3 saniye kadar ve bu şekilde de oluyor.
|
||
||
![]() |
||
vegubaah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2016 Konum: ÖĞRETMEN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
2013 model 2008 activ Peugeot var. arka sol cam hafızaya alıyorum iyi biraz sonra tekrar denediğimde birkaç santim iniyor çıkıyor hafızaya alıyorum tamam. biraz sonra kumanda ile kapatıyorum arka sol cam kalıyor diğerleri kapanıyor. bir var bir yok gibi. sanayide bilen yok 4 lü kumanda değişecek diyorlar başka bir yolu var mı yardımcı olur musunuz Isparta dan Veli GÜNGÖR selam ve sevgilerle
|
||
![]() |
||
erdiano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
|
Merhaba, bu kumandadan camları açıp kapatma özelliği benim 2006 model 307 1.4 comfort model aracımda da var mıdır acaba? Hiç böyle bir özellikten haberim yoktu burada okuyunca heyecan yaptım. Varsa ilk fırsatta deneyim. peki yoksa bu özelliği eklemek basit bir şey midir?
Düzenleyen erdiano - 25 Aralık 2016 Saat 18:06 |
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
4 cam otomatik ise muhtemelen var. anahtarı kapıya takıp kilitleme yönüne çevir, geri bırakma bekle 2 saniyede camlar kalkmaya başlıyor. ya da kapılar kapalı ama kilitli değilken kumandadan kilitleme tuşunu 2 saniye basılı tut. dene.. edit: 2003 xt de denemiştik sunroof bile kapandı Düzenleyen ggitaristt - 25 Aralık 2016 Saat 20:35 |
||
![]() |
||
erdiano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
|
Çok teşekkür ederim deneyeceğim. Ama önce aracın sigorta kutusunu bi değiştirmem gerekiyor :) Araç çalışmıyor yatıyor şu an.
|
||
![]() |
||
oktay_conan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2017 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_conan
|
Arkadaşlar merhabalar.
Aranıza yeni katıldım 1 hafta önce 2004 model 307 1.4 hdi xr araç aldım. Bu cam kaldırma olayını denedim fakat olmadı. Aracın orjınal kumandası yok yani sonradan yaptıralan sustalı bir kumantalı anahtar mevcut. Bundan dolayı mı olmuyor acaba yardımcı olabilir misiniz ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |