![]() |
|
106 quikle ilgli bir soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 18:15 |
burdan 106 quik leri olan arkadaslara sesleniyorum aranızda oksijen sensörünü degişen varmı varsa araçta ne gibi degişiklikler oldu bilgilendirirseniz sevinirirm iy akşamlar
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende qs var.ama hic degistirmedim galiba benimkide degiscek. yakitta ve cekiste fark ettigini duydum ama.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
km ye göre değişen birşeymi yoksa normal bir parça gibi bozuluncamı değişiyor.
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
bildigim kadariyla bozulunca degisen birseyde 106larin kronik bir sorunu haline geldi oksijen sensoru
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Oksijen sensoru ariza yaparsa benim bildigim kadariyla ariza lambasi yakiyo. ben biraz once tamirciden geldim bendede oksijen sensoru hata vermis pc de cikti.ayni zamanda isi musurude arizali galiba. oksijen sensoru ariza yapinca araba cok yakiyomus ve performanstanda kaybin oluyormus tamircim soyledi bunu. bn en yakin zamanda degistircem musurleri ve sensoru.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sensörün ömrü km sınırlıymış 120 binmi100 binmi öyle bişeydi usta söylemişti unuttum degiştirince gözle görülür degişiklikler oluyomuş çekişte yakıtta düşününce mantıklı aracın üzerinde fabrica cıkışı çiha olmuş 10 sene km olmuş 140.000 yani ben degişecem degişen varsa bunları fark ettimi diye sordum bende bazen 1.viteste gaza basınca bi duraksar gibi oluyo sonra birden kendini atıyo 2. vitese atcagınız zaman sanki biri size çarpmış gibi sordum ondandır dediler
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
Valla kardes ben elimi duzeltiym isi musurunden oksijen sensorune kadar yenilicem. faydasini goruruz herlade benzinden :-) yarin ilk isim sensorlerin fiyatlarini ogrenmek olcak.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
iki tane sensör var biri manifolta takılıyo digeri katalizöre degişmesi gereken manifolta takılan fiyatı 150 lira orjnal bosh bu sensörü ilk icat edende bosh
|
|
|
|
![]() |
|
Benim ısı musuru ve fan musurude degiscek.arti oksijen sensoru tabi. fiyatinada yapcak bisi yok mecbur vercez o parayi. biniyoz yapacaz care yok
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
ben bahara degişecem bi kaç işi daha var direksiyon takırtı burçu diskler felan degişek
|
|
|
|
![]() |
|
Bn arabayi alali bir ay oldu suana kadar 700__800 arasi harcadim dahada harcarim.hastalik bnde bu eksigi kalmayana kadar rahat etmm bn. kotu bi huy iste
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
öyle bir parçadan haberim bile yok
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |