![]() |
|
yardımm acil.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
67rcep ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 20:10 |
slm arkadaslar bugun aracın mars dınamosunu yaptırdım.o sorunu hallettım derken ustadan aldım arabayı calıstırırken gosterge ekranında unlem işareti cıktı bılgısayarındada PILE PLIP USAGEE yazısı çıktı aracı calıstırdıktan sonra unlem işareti gıdıyor ama her calıstırırken gelıyor ekrana neyın nesıdır anlayamadım.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.saygılar... |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PLIP AKÜ KULLANILAN manasında bir kelime , aküyle alakalı birşey herhalde
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anahtar kumandanizin pili bitiyor uyarisi veriyor.
|
|
![]() |
|
67rcep ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
arastırıyorum bakalım olabılır tsklr....
|
|
![]() |
|
o demek mı ınş. odur pekı bu pılı her yerde bulabılırmıyım....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
saatçilerde var ben oraya götürdüm saatçi değiştirdi...
|
|
![]() |
|
AMA KAPILAR GAYET RAHAT ACIP KAPATIYOR BEN ANLAMADIM GITTI.DENICEM BAKALIM NE OLACAK....TSKLR PAYLASIMINIZ ICIN....
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Pil bitti demiyor, zayif diyor. Zaten bittigi zaman uyari vermesi mantiksiz olurdu. Cunku kimin ne isine yarardi. Not: Forum kurallari geregi yazilarimizi kucuk harflerle yazmamis gerekiyor ![]() |
|
![]() |
|
METİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: EVLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
AYNI ARIZA BENDEDE VAR KUMANDANIN PİLİNİ DEĞİŞTİRİP DENEYECEĞİM TEŞEKÜRLER |
|
![]() |
|
ewet dogru dıyosun bugun kumandanın pılı tamamen bıttı kapıları dahı acmıyor.tsklr paylasımınız ıcın....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |