![]() |
|
LuKOiL Hakkında bildiklerimizi paylaşalım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 22:58 |
Arkadaşlar malum akaryakıta gelen zamlardan gaz da nasibini alıyor..Bu yüzden ucuz gaz aramaya başladım ve LUKOIL deki indirim dikkatimi çekti. İndirim kartı alanlara bütün akaryakıt %3 daha ucuz..Şu an izmirdeyim ve burda gaz fiyatı 2.29. Lukoilde ise 2.18 indirim kartıyla alırsan 2.11 e düşüyor. Daha önce Lukoilden hiç akaryakıt almadım..Depo boşken 20 tl lik gaz aldım ve 30 km gittim şehir içinde..Performans açısından bir eksiklik göremedim. Bakalım kaç km gidicek..Eğer Lukoil ile ilgili bildikleriniz varsa paylaşalım lütfen..
|
|
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20 tlık gaz ıle 30 km cok az yanlısınız olmasın ? ben 20 lıralık mazot ıle 80-90 km gıdıyorum
|
|
![]() |
|
Otuken ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Konum: Orta asya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Dunya devi sayılır luk. akpetgaz satiyor lpg de. kaliteden suphen olmasin.
|
|
![]() |
|
luk rus markasıdır pıyasada yaglarıda var normlınden pahlı bıraz
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Kardeş BPet nasıl onlarda gazı 2.20 den satıyorlar.acaba bunların gazında ,katkısında eksiklik olabilirmi.ben böyle bir şeyler duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum Confused
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 03 Eylül 2011 Saat 00:49 |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben uzun süre lukoil kullandım. performansı iyi ama diğer gazlara göre daha çabuk bitiyor.
lpg 2,27 iken lukoilden indirim kartı ile birlikte 2,07 tl den alıyordum ve 20 tl ye yaklaşık 9,66 LT alıyordu bununla 65 km yol gidiyordum.
daha sonra shell'i denedim. lpg 2,27 den 20 tl ye 8,81 litre gaz alıyordum ve 75 km gidiyordum. bu sebeple lukoili bıraktım.
kısaca lukoil ucuz olduğu için 20 tl ye lukoilden shelle göre 1 litre fazla almama rağman 10 km daha az gidiyordum.
tabi bu benim görüşüm memnun olan da var.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
İlginç kardeş ya.ne alaka değil mi
![]() öyle bir şey olabilirmi farklı istasyonlar farklı lpg farklı km ? böyle bir şey mümkün mü..
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yakıtın kalitesine göre değişiyor. ucuz alırken normalden biraz daha fazla alırsın ama erken bitiyor işte. uzun yolda lukoilin 42 litre yakıtı ile 90-110 hızla 415 km yapmıştım. shelin 36 litre yakıtı ile 100-120 hızla 437 km yaptım. yol güzergah aynı.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Bende yeni lpg taktırdım kardeş o yüzden sordum.bakalım deneyeceğim farklı istasyonları dediğin gibi olacak mı....ama merak ettiğim en kalitelisi hangisi..yada yukarıda yazdığım gibi gazın kalitesi farklı
![]() |
|
|
|
![]() |
|
benim serüvenimi anlatayım.
ilk lpg taktığımda shellden alıyordum sonra lukoil açıldı bizim orada normalden ucuzdu ayrıca indirim kartı olunca daha iyi fiyata alıyordum aracın yakıt tüketimi arttı yani daha az km gitmeye başladım. sonra shelle geri döndüm bir süre o şekilde devam ettim. şimdi opetten alıyorum aygaz euro lpg+ çok memnunum artık opet yani aygaz euro lpg+ almayı düşünüyorum tavsiyede ederim.
|
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
ben kırıkkaleden geçen pazar milangaz lpgyi1.95 e aldım kafayı yiyecektim.
Düzenleyen tilbe307 - 13 Temmuz 2011 Saat 10:24 |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
tamam kardeş.teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
araştır ama cem abi (cecoli) de full istasyonlarının lpgesini kullanıyor. hem ucuz hemde kaliteli olduğunu söylüyor gayette memnun. bu yüzden iyi araştırmalısın deneyerek karar vermelisin kişiden kişiye değişyor çünkü.
|
|
|
![]() |
|
20 Tl ile 30 km gitmiş ama daha yakıtı bitmemiş galiba.
|
|
![]() |
|
abı sız 20 lıralık gazla 60-70 km gıdıyorsnz gazın hıc avantajı yok bana gore :) 3,33 dan mazot altım bugun banko 80 km 20 lıraya :)
|
|
![]() |
|
emrah seninki 20 tl ye 80 km gidiyor benimkide 20 tl ye 70 km gidiyor. şimdi 10 km için gül gibi arabamı bırakıp da bilmediğim bir dizel amaya gerek yok demi (:
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |