![]() |
|
Hangisi Daha Şık Ve Uygun Olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 19:11 |
Arkdaşlar merhabalar 307mde müzik keyfi bozulan Blaupunkt IDC A-09 cd changer ımla son buldu
![]() cd changer ın tamiri garantili olmadıgından dolayı söküp yeni teyip almak istedim şu 2 model arasında kaldım hangisi konsolda daha hoş durur kola uyum saglar bazı modellerin uyum sagladıgını okumuştum konsolum bej dijital klima turuncu aydınlatmalı bunlardan hangisi daha iyi durur yada başka bi öneriniz varmıdır şimdiden teşekkürler ![]() ![]() SONY CDX GT-290 MP3 CD PIONEER DEH- 1350 MP MP3 CD Düzenleyen pug307_26 - 25 Ocak 2011 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikisindede usb göremedim. Eğer usb yoksa ikisinide alma cd devri bitti.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
pionnerın cok sık yenı modellerı var usblı kart gırıslı falan ses kalıtesıde cok ıyı onları arastırsan daha ıı olur ama ılla ıkısının arasndn dersen gene pıonner :D ses kalıtesı cok fark var
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
bu modellerin fiyatları açıkcası çok uygun 1 cd de şu an yaklaşık 150 200 şarkı alıyor yani gayet tatminkar heleki auidodan sonra
flas bellegi sürekli yanımda bulundurmaktansa 1 kaç cd hazırlar keyfime bakarım 100 lira usb farkı bana göre cazip değil gibi kola hangisi uyum saglar yada saglamazlarmı bazı serileri sanırım uyum saglıyorlarda hangileri |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
orjınal olmayan teyblerın hıc bırı saglamıyor dıye bılıyorum ben bır parca var onu takarsan o sekılde oluyprmus sanırım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
türkiye'de sony pioneer konuşulur :D dünyada alpine konuşulur :D arkadaşların dediği gibi ikisininde usb girişi yok bence de usb girişi olan başka bir modeli almanı tavsiye ederim gerçekten rahat oluyor :)
|
|
206 feline 1.4hdi
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Sony kullanıyorum bende 307 aracımda ama bunda usb girişi yok sanırım ayrıca fiyatı nedir bu linktekilerin görünmüyor da üye olmayanlara?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
160 tl civarı birde konsolunun resmini upload edebilirmisn kardeşim nasıl durmuş
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
hepsibuyanda da pioneer usb li 260 lira indirimli normali 310 filanmış ben alacaktım ama param yok
![]() |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
pioneer
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Pıoneer tecihimdir.
![]() |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Kardeşim şu an elimde resim yok ama yarın çekip koyarım,unutmam da inş ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Pıoneer diyorum başka bişey demiyorum ama USB girişsiz teyp alınmaz kardeş
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
katılıyorum usb girişli al almışken cd yapmaktan kurtulursun enazından
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
pioneer
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hangi teyibi alırsan al ışık renkleri konsoldaki ışıklarla aynı olmasına özen göster. çünkü ön çok geniş olduğu için çok sırıtır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kardesım pıonerden sasma derım bende sony var pek memnun degılım satacam pıonner alacam alacaksanda arkadasların dedıgı gıbı usb al cd ıle ugrasma takılma vs ılerde atlamayada baslıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
önerileriniz ve için teşekkürler kardeşlerim arkadaşlarım pioneerin siparişini vereyim birde bi kaç sorum olucak
bunların soketleri universalmidir araçın soketinle bunların yanında 460w pioneer oval alıcam bunlara çıkışı tek tek vericem sağ-sol arka geriye kalan orjinal 6 kolon (2 tweetır - ön ve arka kapılardakiler ) bunları tümleştirip pioneerlardan geriye kalan 2 çıkışa versem kaldırırmı ? yoksa sadece önleri baglayıp arka kapıdakileri iptal mi edelim orjinal kolonların degerleri nedir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
konu hakkında fikri olan yokmu ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |