Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG taktırmayı düşünüyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG taktırmayı düşünüyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bulent 77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
14 - Mart - 1977

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bulent 77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: LPG taktırmayı düşünüyorum
    Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 17:46
bir senedir 307 xt aracımı lpg siz lullanıyorum performans süper..ama yakıt canıma tak dedi lpg taktırıcam...ne dersiniz veya ne marka taktırayım..ankarada tavsiye edebileceginiz yer varmı...teşekkürler iyi seneler
Yukarı Dön
comondx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı comondx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 21:46
Orjinalini yazan: bulent 77 bulent 77 Yazdı:

bir senedir 307 xt aracımı lpg siz lullanıyorum performans süper..ama yakıt canıma tak dedi lpg taktırıcam...ne dersiniz veya ne marka taktırayım..ankarada tavsiye edebileceginiz yer varmı...teşekkürler iyi seneler

ankarada göral rapid şubesinde takıyordu 1.5 sene önce ankaradayken taktırdım çok güzel takıyorlar. hatta montajı gören başka ustalar bile imreniyo. yalnız ayar bi türlü tutturamamışlardı başlarda. ama şuanda çok memnunum ben geçi 206 aracım.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
14 - Mart - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bulent 77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 02:24
206 larda daha uyumlu sanırım
Yukarı Dön
BUBU Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BUBU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 10:39
walla kardesim bende de 2004 xt var aracımdan cok memnunum.uzun bır sure lpg taktırmadım ama artık canıma tak etti. atikerin son cıkan modelını 950 liraya   yaklasık 2 hafta once taktırdım. aracımda zerre kadar performans düşmesı yok..sankı benzınlı gıbı..tavsiye edeerım ama ustası önemlı tabı bu ıslerde... fikrimi sordun söyledim :) 
Yukarı Dön
ozi033 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozi033 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 11:32
atiker diğerlerine fazla para vermeye gerek yok ..ii takılırsa çok ii gerçekten..
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
14 - Mart - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bulent 77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 13:28
saolun arkadaşlar
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 19:13
arkadaslar cok yerde cok kez dıle getırdık... lpg konusu usta elınde olan bır konu. uyum dıye bırsey soz konusu degıl. 206 ıle 307 nın 1.6 motorları aynı bır fark yok. ıkısındede 16v motor var. eskı 206 larda ıse 1.6 8v 90 bg makıne var o ayrı... ıs ustada bıtıyor. kalıtelı sıstem degıl kalıtelı usta arayın...
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 19:30
işi usta biliyor demekle birlikte ankarada ege otogazı(başkent oto sanyi şaşmazın karşı tarafı) öneririm benim  307ye prins taktırdım hiç bir şikayetim yok yazın göral 2600lira demişti prins için ben 2000liraya taktırdım
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 19:35
usta konusunda haklısınız ustada bitiyor iş fakat ürününde kaliteli olması lazım..
lavato bu konuda iidir.. özellikle vtec honda civiclerde crv hrv lerde kullanılırki atiker gibi markaların kafaları  5bin devirde araca gaz yetiştiremedigini duydum gördum ve yasadım.. ve arac benzine geciyor o devirlerde..
lavoto da ise devir, arac bloke edene kadar gayet gusel yükseliyor lpgede hiç kesme yaparak benzine geciş yapmıyor !!..
bence marka cok önemlii.. teknoloji bu..

Düzenleyen rolex1645 - 01 Ocak 2011 Saat 19:36
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
14 - Mart - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bulent 77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 03:38

lavato kullandım [astrada] çok memnun kalmıştım pejo içinde düşünüyorum aslında

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 09:22
Orjinalini yazan: rolex1645 rolex1645 Yazdı:

usta konusunda haklısınız ustada bitiyor iş fakat ürününde kaliteli olması lazım..
lavato bu konuda iidir.. özellikle vtec honda civiclerde crv hrv lerde kullanılırki atiker gibi markaların kafaları  5bin devirde araca gaz yetiştiremedigini duydum gördum ve yasadım.. ve arac benzine geciyor o devirlerde..
lavoto da ise devir, arac bloke edene kadar gayet gusel yükseliyor lpgede hiç kesme yaparak benzine geciş yapmıyor !!..
bence marka cok önemlii.. teknoloji bu..

guzel kardesım lovatoda guzel markadır haklısın. sozum yok ama sunu dıyeyım atıkerde de gaz yetıstırememe gıbı bır durum yok. emın olkı ustanın montaj ve ayar becerısıyle alakalı. bende atıker sahıbı olarak ve baskalarının araclarına ayar yapan bırı olarak soyluyorum. kendı aracım asla benzıne gecmez. benzındekı son suratıde lpg de goruyorum 6000 devırde 215. 2 de 6500 devırde 100 yapıyor alet. yok yetıstıremıyormus yok devamlı acık kalıyormus vs bunlar duzgun montaj olmayan araclarda olabılır. lovatodada olabılır. cunku bu sorunlar usta kaynaklı sorunlar. bayı arkadasım yunanıstandan gelme mercedes sl55 amg ye takmıs. v8 kompresor makıne cılgın bırsey atıker 500 bg bu makıneye bıle gaz yetırsıtırebılıyorken toyota land cruıser lx100 v12 makıneye bıle gaz yetıstırebılıyorken emın olkı senın gordum dedıgın arabayada yetıstırır... bunlar marka savunuculu ıcın degıl. hakkını tarafa vermek olarak bakın. atıker oyle soylenıldıgı gıbı kotu bır marka degıl. bunu yazmaktakı amacım sızlerı bılgılendırmek. ama malzeme kalıtesı olarak lovato daha ıyı bır sıstem orası kesın...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 09:24
Orjinalini yazan: bulent 77 bulent 77 Yazdı:

lavato kullandım [astrada] çok memnun kalmıştım pejo içinde düşünüyorum aslında

egerkı kalıtelı bır montajcı bulabılırsen lovatoda aracınla guzel calısacaktır... bende begenırım lovatoyu kalıte olarak guzel. kalıtesıne gore fıyatıda ıyı...
Yukarı Dön
BUBU Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BUBU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 10:19
cecoli kardeşim dogru soyluyor sonuna kadar..bende de atiker var 10 numara walla..
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 11:38
bence arkadaşların atiker taktırdığı yerle bir görüş içine sinmezse diğer markaları sonra düşünürsün.
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 12:53

307 2004 model technoplus triptnonik vites atiker takılı kaleli de takıldı 6 ay oldu sıfır sorun ne ışık ne ayar aynen devam boş yere büyük paralar verme 950 tl 10 taksit

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 13:26
stefanelli 0 hata çok memnunum
Yukarı Dön
fourus_06 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fourus_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 14:13
göral bu konuda gerçekten çok iyi.ankarada olan arkadaşlarım lpg konusunda şanslı.atiker,brc,teleflex,prince 4 farklı sistem var.sana tavsiyem atiker taktırmamandır.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
14 - Mart - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bulent 77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 12:47

göralda fiyatlar daha uçuk gibi

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 13:03
daha once arkadasımızda soylemıs ya goralda 2600 olan sıstemı baska yerde 2000 tl ye taktırmıs...
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 14:11
Orjinalini yazan: fourus_06 fourus_06 Yazdı:

göral bu konuda gerçekten çok iyi.ankarada olan arkadaşlarım lpg konusunda şanslı.atiker,brc,teleflex,prince 4 farklı sistem var.sana tavsiyem atiker taktırmamandır.
niye atiker takılmasın sen kullandınmı ben ve sitede kullanan onca insan var atikeri sorun yok kulakdan duyma yorumlara bakmayın bizim esnaf en cok hangisinden kazanırsa o markayı tavsiye eder  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 68 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12475 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 3 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 678 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 325 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1083 0 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2771 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 627 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 784 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 1011 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 7 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 810 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 941 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 618 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6496 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 37685 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 299 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 3267 0 Abdullah B.
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
brs3393brs 3
Warcry 2
tunakrf 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English