![]() |
|
LPG taktırmayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 17:46 |
bir senedir 307 xt aracımı lpg siz lullanıyorum performans süper..ama yakıt canıma tak dedi lpg taktırıcam...ne dersiniz veya ne marka taktırayım..ankarada tavsiye edebileceginiz yer varmı...teşekkürler iyi seneler
|
|
![]() |
|
comondx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankarada göral rapid şubesinde takıyordu 1.5 sene önce ankaradayken taktırdım çok güzel takıyorlar. hatta montajı gören başka ustalar bile imreniyo. yalnız ayar bi türlü tutturamamışlardı başlarda. ama şuanda çok memnunum ben geçi 206 aracım. |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 larda daha uyumlu sanırım
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
walla kardesim bende de 2004 xt var aracımdan cok memnunum.uzun bır sure lpg taktırmadım ama artık canıma tak etti. atikerin son cıkan modelını 950 liraya yaklasık 2 hafta once taktırdım. aracımda zerre kadar performans düşmesı yok..sankı benzınlı gıbı..tavsiye edeerım ama ustası önemlı tabı bu ıslerde... fikrimi sordun söyledim :)
|
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
atiker diğerlerine fazla para vermeye gerek yok ..ii takılırsa çok ii gerçekten..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
saolun arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaslar cok yerde cok kez dıle getırdık... lpg konusu usta elınde olan bır konu. uyum dıye bırsey soz konusu degıl. 206 ıle 307 nın 1.6 motorları aynı bır fark yok. ıkısındede 16v motor var. eskı 206 larda ıse 1.6 8v 90 bg makıne var o ayrı... ıs ustada bıtıyor. kalıtelı sıstem degıl kalıtelı usta arayın...
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
işi usta biliyor demekle birlikte ankarada ege otogazı(başkent oto sanyi şaşmazın karşı tarafı) öneririm benim 307ye prins taktırdım hiç bir şikayetim yok yazın göral 2600lira demişti prins için ben 2000liraya taktırdım
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
usta konusunda haklısınız ustada bitiyor iş fakat ürününde kaliteli olması lazım..
lavato bu konuda iidir.. özellikle vtec honda civiclerde crv hrv lerde kullanılırki atiker gibi markaların kafaları 5bin devirde araca gaz yetiştiremedigini duydum gördum ve yasadım.. ve arac benzine geciyor o devirlerde..
lavoto da ise devir, arac bloke edene kadar gayet gusel yükseliyor lpgede hiç kesme yaparak benzine geciş yapmıyor !!..
bence marka cok önemlii.. teknoloji bu.. Düzenleyen rolex1645 - 01 Ocak 2011 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
lavato kullandım [astrada] çok memnun kalmıştım pejo içinde düşünüyorum aslında |
|
![]() |
|
guzel kardesım lovatoda guzel markadır haklısın. sozum yok ama sunu dıyeyım atıkerde de gaz yetıstırememe gıbı bır durum yok. emın olkı ustanın montaj ve ayar becerısıyle alakalı. bende atıker sahıbı olarak ve baskalarının araclarına ayar yapan bırı olarak soyluyorum. kendı aracım asla benzıne gecmez. benzındekı son suratıde lpg de goruyorum 6000 devırde 215. 2 de 6500 devırde 100 yapıyor alet. yok yetıstıremıyormus yok devamlı acık kalıyormus vs bunlar duzgun montaj olmayan araclarda olabılır. lovatodada olabılır. cunku bu sorunlar usta kaynaklı sorunlar. bayı arkadasım yunanıstandan gelme mercedes sl55 amg ye takmıs. v8 kompresor makıne cılgın bırsey atıker 500 bg bu makıneye bıle gaz yetırsıtırebılıyorken toyota land cruıser lx100 v12 makıneye bıle gaz yetıstırebılıyorken emın olkı senın gordum dedıgın arabayada yetıstırır... bunlar marka savunuculu ıcın degıl. hakkını tarafa vermek olarak bakın. atıker oyle soylenıldıgı gıbı kotu bır marka degıl. bunu yazmaktakı amacım sızlerı bılgılendırmek. ama malzeme kalıtesı olarak lovato daha ıyı bır sıstem orası kesın...
|
|
![]() |
|
egerkı kalıtelı bır montajcı bulabılırsen lovatoda aracınla guzel calısacaktır... bende begenırım lovatoyu kalıte olarak guzel. kalıtesıne gore fıyatıda ıyı...
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
cecoli kardeşim dogru soyluyor sonuna kadar..bende de atiker var 10 numara walla..
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bence arkadaşların atiker taktırdığı yerle bir görüş içine sinmezse diğer markaları sonra düşünürsün.
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
307 2004 model technoplus triptnonik vites atiker takılı kaleli de takıldı 6 ay oldu sıfır sorun ne ışık ne ayar aynen devam boş yere büyük paralar verme 950 tl 10 taksit |
|
![]() |
|
stefanelli 0 hata çok memnunum
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
göral bu konuda gerçekten çok iyi.ankarada olan arkadaşlarım lpg konusunda şanslı.atiker,brc,teleflex,prince 4 farklı sistem var.sana tavsiyem atiker taktırmamandır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
göralda fiyatlar daha uçuk gibi |
|
![]() |
|
daha once arkadasımızda soylemıs ya goralda 2600 olan sıstemı baska yerde 2000 tl ye taktırmıs...
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |