|
tam kapanmayan sağ ön cam |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 Saat 23:08 |
şimdiden yorum ve bilgilerini paylaşan peugeotturkey ailesi bireylerine teşekkür ederim!
( arabam 206) sorun 4 gün önce olmaya başladı sağ ön cam tam olarak kapanmıyo yani 7 cm kadar havada kalıyo varmıdır bunun bir cözümü?
|
|
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cam yerinden çıkmış olabilir mi desem ... ?
bakmışsındır mutlaka.
|
|
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet baktım yani acılıp kapanmasında sorun yok ama dediğim gibi tam olarak acılmıyo artık ?
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
döşemeyi söküp neye vurduğuna bakın. camın tam indiği yerde bir plastik takoz var. camın yükünü taşıması için. Onu kontrol etmekte fayda var.
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet öylede olabilir ama bir önceki arabamda dreksiyon kutusunun altında camın acılıp kapanmasını ayarlayan bir beyin vardı ordan ayarlayabiliyodun, bunlardada varmı acaba öyle bişey ?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence sen bir camcıya gidip göster cam yerinden cıkmıstır motoruda zorlamanın anlamı yok. cok bi para almazlar.
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önceki arabalarımda böyle şeyleri hep kendim yapmaya alıştım o yüzden götürmeden ben bir bakmak istiyorum ön bilgi almak her zaman iyidir diye sizinle paylaşıyorum sorunumu :))
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Bedri Haşim in dediğini öncelikli yapmanı tavsiye ederim, buradan bir sonuç alabilirsin fiziksel bir problem var ise bu şekilde rahatlıkla anlayabilirsin.
Bu konuda aşağıda Haşim AYAZ ın daha önce hazırlamış olduğu mekalenin linkinde kapı panziyotunun nasıl söküleceği belirtilmiş buradan yararlanabilirsin...
Bahsettiğin beyin 206 da ben görmedim ana beyinden kumanda edilebiliyor olabilir, ama dediğim gibi ilk olarak fiziksel bir problem var mı? bunu görmeliyiz... Düzenleyen HakanGokdemir - 04 Ağustos 2009 Saat 19:41 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bu cok güzel oldu cok teşşekkür ederim ?
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Kolay gelsin, Haşim olmasa biz ne yapardık bilmiyorum...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
aynı fikirdeyim abi:)
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun kendiliğinden cözüldü yapmıyo artık :)))
|
|
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun.
206 da özellikle şöför camı çok problem çıkartıyor.
Açıp kapatırken ses yapıyor benimki.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |