|
307 nin Atası - Promethee Concept |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 12:14 |
2000 yılında çıkan promethee, 307 hakkında ipuçları veriyordu. keşke bu kadar güzel bi otomobil concept olmasaydı yollarda görebilseydik.
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence 307 yede binilmez artık
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaw Emin, 307 mizi daha yeni aldık. bozma moralimizi şimdi. neyi varmış arabamızın?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok 307 lere bişey dediğim yok beğeniyorum güzel arabalar gerçekten
ama bu resimdeki modeli pek beğenemedim:)
Sen moralini yüksek tutu araban güzel:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanka senı sevıyorum :D lafı baska bırı solesene cevabını coktan vermıstım iç dızaynı beyendım ama dıs bıraz uzay arabası gıbı :)
|
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
yok ya bunun dışını beğenmedim içiininde benim 307 den fazla farkı yok biraz C4 ü anımsatmıyo mu?
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öyle olsun Emin.. U dönüşü yaptın gibi ama neyse...
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
307 jetgiller versiyonu
|
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yan kapıları ilginçmiş, sanırım bağaj yada kabut kapağı kadar büyük. Yakın parklarda sıkıntılı olurdu üretilse.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
benim arabanın içi daha güzel valla
|
|
Sinan
2. Vites 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok fena cok
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 modası geçti artık hıh
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gayet spor bi araba arka taraf c4
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
fotolara biraz dikkatli bakınca 2 ayrı otomobil olduğu gözüküyor. bazı fotolar başka araca,bazıları başka araca ait |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadan bakılınca içersi aynen gözüküyo röntgene müsait
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FOTOLARIN ÇEKİLDİĞİ MEKANA BAKILIRSA AYNI ARAÇLAR...
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
sanırım aynı ama arabanın sol tarafı ile sağ tarafı aynı değil kapı stilleri birbirinden farklı |
|
65serdal58
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
|
307 daha guzel be
|
|
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
ön tarafta bozukluk var. olmamış. eğreti durmuş
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |