|
indash usb baglamada yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||||||||||||||||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 Saat 17:17 |
|||||||||||||||||||
alpine 106 indash dvd var bi türlü usb baglayamadık buna sistemci kablo alcan dedi ve kablocuya gittim uygun kablo olmazmış ii dedim ne yapalım dedik orda cevirici falan takarak bi kablo yaptık ve yollu tuttum sistemciye gittim yapamadı ordan elektrik işi aksesuarcıya gittim o da yapamadı bende bakındım bende yapamadım buna oluyr diyorlar ama yapamadık bu kadar zormu kablomu yanlış ayarımı var ayar menüsünden usb on konumuna getiyoruz bi türlü usb bellegi görmüyor ipod taktık onuda görmedi
kabloda bu http://img165.imageshack.us/img165/6561/13012009re3.jpg |
||||||||||||||||||||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||||||||||||||||
Elindeki kablo nasıl bir kablodur anlayamadım bi taraf mini stereo bi taraf usb female.. Elindeki indash ın usb pin outlarını resimdeki panodan yararlanarak bağla??
|
||||||||||||||||||||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||||||||||||
hasim abi arkasında 2 kablo var ipod cıkışı diye biri sarı şekilde resimdeki beyaz kırmızı ucların takılcagı yer şeklinde bide resimdeki kırmızı ve beyaz uclarının ucundaki takılcak yer şeklinde
http://img510.imageshack.us/img510/4460/13012009001ii1.jpg |
||||||||||||||||||||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||||||||||||||||
Tamamda emre sen iki tane tulip soketi mini stereo ya çeviren bir uç takmışsın.. Bunlar sadece ses ve video sinyalleri için kullanılan soket tipleridir.. USB gibi bir data soketinin ek converter cihazı olmadan böyle bir soketle cihaza bağlanmasını anlayamadım..
Sen cihaz üstündeki girişlerin fotoğraflarını gönderebilirmisin (yazılar görünecek şekilde)
|
||||||||||||||||||||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||||||||||||
yarın yollarım abi cekip fotoları
|
||||||||||||||||||||
elenor
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||||||||||||
resimdeki kablo tek tarafı usb diger tarafıda toz jack olarakta söylenilen [sarı-beyaz uçlar] stereo jack bu kabloyla baglantı yapman için teyp arka tarfında toz jack ses baglantı girişleri olmalı , sanırım ipod vasıtasıyla teypten ses almak istiyorsun toz jakların ucundaki stereo çoklayıcıya ihtiyacın tok sanırım
|
||||||||||||||||||||
206 HDİ 1,4
|
||||||||||||||||||||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||||||||||||||||
ipod vasıtasıyla degil belek baglamak istiyom.arkasında ipod girişi var dönüştürücü takılıp bellek baglanabiliyormuş diye ögrendim .
|
||||||||||||||||||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |