![]() |
|
Subap kaldirma valf hatasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mertdr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2025 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2025 Saat 17:37 |
Merhaba arkadaşlar Peugeot 508 1.6 vti 2012 model aracımin beynini makineye baglattığımda değişken supap kaldırma sistemi - subap blokaji
Değişken subap strok beslemesi açık devre Elektrik kumandalı alternatörün sinyali - alınan birim yanlıştır. Değişken supap kaldırma sistemi - elektronik devresinin sıcaklığı çok yüksek Değişken supap kaldırma sistemi - arıza modundaki referans değerine ulaşılamadı Değişken supap kaldırma sistemi beslemesi gerçekleşmedi Hatalarını alıyorum Kocaeli de en az 5 ustaya gittim.net bişey söyleyemiyor kar araç yokuşta çıkmıyor boğuluyor tekleme yapıyor bu ve benzeri problemle karsilasmis dostlarımin yardımını rica ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |