![]() |
|
206 Teyp Değişiminden Sonra Araç Çalışmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Quaxis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2025 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2025 Saat 16:35 |
Bir problemim var size aktarmak istedim 2004 206 hdi aracımın orjinal teybini söktüm başka bir teyp takmak için teybi söktüğümde arkasında daha önceden bir işlem yapılmış kablolar açıktaydı bana lazım olan kabloları kullandım 3-5 tane kablo açıkta kaldı sonra araç çalışmadı rast gele kabloları birleştirdim araç çalıştı silecekler filan kendi kendine çalıştı birşeyler oldu sonra sabit elektrik kablosu 15 dakika sonra kendini iptal ediyordu kapı otomatiği çalışmadı bende aküden direk kablo çekerek onu düzelttim ama bu sefer de göğüsteki panelin ışıkları filan yanmadı bu kabloları doğru düzgün nasıl bağlayabilirim bir şeması filan var mı elinizde yada ezbere mi yapılıyor ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
![]() |
|
![]() |
|
binpda45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamun aleyküm. Kardeş aynı sorun az önce bende de okdu. Teybi söküp pioneer teyp taktım. Teyp sorunsuz çalışıyor fakat bu sefer de araç çalışmıyor. Orijinal sokette 12volt kablosu 2 taneydi. İkisi de aynı pine bağlıydı. Bir tanesinde 12v var ama diğerinde yoktu. Orijinalde aynı pine bağlı oldukları için ikisini birleştirip teybin 12v girişini o noktaya bağladım. Gösterge civarından bip bip sesleri geldi ve çıkarttım kabloyu. Sonra kontağı açınca parklar sürekli yandı, sinyalleri ve dörtlüleri açınca çalıştı fakat içeriden duyulan tık tık sesler gelmedi. Kısa ve uzun farlar da yanmıyor ve marş almıyor araç. Benim de aynı konuda yardıma ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
Elkadarbiroglan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2025 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elkadarbiroglan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cümleten Selam arkadaşlar,
Ramazan'ın ilk haftası aynı sorunu ben de yaşadım ve hala devam etmekte. Aracımı yeni aldım 1.4 2004 model 206. Araçta ses sistemi vardı fiyatta anlasamadigim için eski sahibine sokmesini istedim. Kendisi orjinal kabinlerini bıraktığını ve amfi takınca istemin çalışacağını söyledi. Ben de anfi sistemi pahalı olduğu için orjinal formunda kullanmak için aracı işten anlamayan bir ustaya götürdüm. Tesisatı komple iptal etti orjinale çevirdi. Satan arkadaş kabinleri bağladığını söylemişti ama on kapıların kabin soketleri bile takılı değildi. Neyse kendimiz bir şekilde taktik. Sonrasında usta aku tarafından bir şase kablosu çekilmiş onu da iptal edelim dedi kabloyu kesti. Nereden kesti de iptal etti bilmiyorum. Neyse sonrasında teyp kabin güzelce calisiyordu. Lambalar silecekler sinyaller farlar vs. Tam olarak çalışıyordu. Teybi yerine oturturken teyp hata vermeye başladı.kendini korumaya alıp durdu sürekli Başka bir teyp ile denedigimizde aynı sorun olmadı. Olan benim pahalı teybe oldu.. Esas sıkıntı bundan sonra başlıyor, sabahtan akşama usta uğraştı içine etti. Dedim kabinleri ayarladiysam yeter kalsın bırak istemiyorum. Kabinleri ayarladi bıraktı. Sonrasında evin önüne geldigimde aracin merkezi kilidinin çalışmadığını fark ettim. Geri götürdüm araci. Arabanın ne kadar sigortası varsa hepsini tek tek kontrol etti ve sağlam çıktı ama sorunu cozemedi. Arac çalışır vaziyette içerden kilitleniyor ama kontağı kapatınca içerden de kilitlenmiyor. Her kontak acisimda saat göstergesi sıfırlanıyor. İlk kademe kontak cevirdigimde akü lambası yanıyor ve silecekler kendiliğinden çalışmaya başlıyor. Kontağı tam açtığımda sorun olmuyor fakat arada bir ikaz sesi geliyor. Bazen sol park yanmiyordu, elimle soketi oynattim düzeldi. Kontak kapali iken araçta komple elektrik kesiliyor. Korna ötmüyor, dortluler, farlar, sinyaller yanmıyor, merkezi kilit çalışmıyor. Ben de şuan için çözüm olarak arabadan inmeden merkezi kilidi elimle kapatiyorim kontağı kapatınca şoför kapısının kilidini elimle kaldiririp kapıyı dıştan kilitliyorum. Araci farklı bir ustaya gösterdim, aracın BSİ beyninin arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Araçta rölanti sorunu yoktu, şimdi kendiliğinden gaz veriiyor 1400 devire çıkıyor. Gaz verince dusuyor. Işıklarda durdugumda sanki ben hafiften ara gaz veriyor musun gibi oluyor. Aynı şekilde durmak için yavasladigimda da aynı şekilde oluyor. Kontağı kapatınca gosterge ibreleri askıda kalıyor açınca iniyor. Yani sizin anlayacağınız kontak açıkken elektrik var kapalıyken araçta komple elektrik devreleri kesiliyor. Kumandayı değiştirdim onu da okumuyor. Sorun nedir yardım ve önerilerinizi rica ediyorum. BSİ beyni değişimi için 25 Bin TL fiyat çıkardılar, o kadar verecek param olmadığı için yaptiramiyorum maalesef...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |