|
Kapı ve Emniyet Kemeri İkaz Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hsyn94
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2025 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2025 Saat 00:58 |
Arkadaşlar 2007 model 407 sahibiyim. Aracım Executive paket. Geçen hafta sabah işe gitmek için arabayı açtığımda sol ön kapının dışarıdan açılmadı.Sonra içeriden açtım ve düne kadar tekrar bu sorunlar karşılaşmamıştım. Fakat dün arabayı kilitlediğimde sol ön kapının kilitlenmediğini farkettim. Kapı ne anahtarla ne de kumandadan hiçbir şekilde kilitlenmiyor. Ayrıca kapı açıkken yol bilgisayarında da herhangi bir kapı açık ikazı görünmüyor. Biliyorsunuz ki aracın normalde herhangi bir Kapısı açıkken kilitlenmez fakat benim sol ön kapı açıkken kumandadan kilit tuşuna bastığımda sol ön kapı hariç diğer kapılar kilitleniyor. Yani kısacası araç hiçbir şekilde sol ön kapıyı görmüyor. Bugün bir de şunu farkettim. Sürücü koltuğu emniyet kemeri ikazı da çalışmıyor. Bu sorunların sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |