![]() |
|
p0463 arıza kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atakanmuco ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2023 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atakanmuco
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2023 Saat 21:21 |
2006 model 206 1.4 hdi aracımda p0463 yakıt seviye sensöründe yüksek sinyal seviyesi arızası alıyorum sanırsam geçenlerde 150 tllik bir mazot almıştım ibre artmamıştı sonra ki yakıt alışımda aldığımda muhtemelen depoda olandan az gösterdiği için gösterge orda bir beyne sinyal yollayıp aracı güvenli moda alıyor. Başına daha önce gelen var mı hangi parçayı değiştirmem düzeltmem gerekir sanırsam yakıt seviye sensörü ile alakalı sanayiye gidicem yarın fakat nokta atışı yapmak istiyorum onu değiştir bunu değiştir olmasın.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen sizin depo şamandırası arızalı hocam. şamandıra değişimi ile sorun çözülür diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
atakanmuco ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2023 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atakanmuco
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şamandıra arızalı olsa mazotu fulledim çalışıyor orantılı şekilde düşüyor, daha çok sorunum 150tllik mazot aldım sarı yanarken orda ibre hiç artmadı fakat depodaki değer arttı bu 206ların garip bir elektroniği varmış depodaki değerle göstergedeki değer tutmayınca bence hata kodu yolluyor bu göstergedeki değerin kalibrasyonunu yetkili servisler mi yapıyor sadece yoksa özel servislerde bulabilir miyiz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |