|
bluetooth otomatik bağlantı yapamama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serdarsefa
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarsefa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2022 Saat 12:43 |
Herkese selamlar...
telefonum ile aracın bluetooth bağlantısını aracı her çalıştırdığımda baştan yapmam gerekiyor. aracın kontağını kapattığımda bağlantı gidiyor ve yeniden çalıştırdığımda otomatik bağlanmıyor. yeniden eşleştirme pin girme ve işlemleri yapıyorum mecburen. farklı telefonlarla da denedim sonuç hep aynı. benzer sıkıntı yaşayan kişiler de var konuştuğum ve çözüm bulamamışlar. peugeot servise gittim. tüm peugeot araçların aynı olduğunu vs söyleyerek konuyu geçiştirdi. polemiği uzatmamak ve daha fazla gerilmemek için tmm diyip derhal çıktım ordan. bunun bir çözümü var mıdır?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam. peki telefondan otomatik bağlantı seçeneği varmı yada açıkmı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |