![]() |
|
307 vites yükseliyor, takılı kalıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail4440 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail4440
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2021 Saat 09:21 |
İyi günler arkadaşlar, İstanbuldan ankara'ya giderken 3 saat civarı trafikte takıldık, daha sonra vites yükselmemeye başladı,devir azalınca düşüyor ama artınca yükselmiyor, arabayı kapatıp açtım düzeldi fakat daha sonra yine oldu, 3.defa dinlendirdiğimde bir işe yaramadı, yardımlarınızı bekliyorum.
Düzenleyen ismail4440 - 29 Nisan 2021 Saat 09:22 |
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok ısındığında kendini korumaya alıyor benim araçta öyle çözümü yeni nesil şanzıman yağ soğutucusu taktırmak öneriliyor ustalar tarafından hocam
|
|
![]() |
|
ismail4440 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail4440
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam Bi ustaya götürecez artık, teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |