|
Performans problemi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Alperen.erdu
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alperen.erdu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
konuyu biraz hortlatıyorum ama sorunu çözemeyen arkadaşlarımıza belki yararı olur bende de aynı sorun vardı bazen gaza basınca çok iyi gidiyodu bazen ise gaza basmama rağmen araba devirlenmekte çok zorluk çekiyordu özellikle motor biraz soğukken gaza basınca gayet iyi gidiyordu ama motor ısındıktan sonra bazen gidiyordu bazen gitmiyordu bizim araçta sorun tamamen beyin ile alakalıymış çıkma beyin taktık şu an canavar gibi gidiyor araç
|
|
erkanengin
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkanengin
|
araç sigorta kutusu değiştir deniliyor. ayni bu değişim ne işe yarıyor.sigorta kutusununda ne gibi bir arıza olabılıyorda araç çekişten düsüyor acaba. ben 3 senedir yakıt basınç sensörü sorunu yaşıyorum hala çözebilen yok. sureklı arıza lambası yakıyor ve stop edıyor kalkıslarda. yakacam en sonunda arabayı lanet geldi bu pejodan. bu kadar dandik bi araba bu kadar sorunlu ve sorunu çözülemeyen bir araba görmedim.neden piyasası bu kadar düşük ve kötülenen bir araba olduğunu anladım artık haklılarmış
|
|
savasdemirci
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasdemirci
|
Arakadaşlar en son motoru değiştirerek sorunu çözdüm :) Hepinize teşekkür ederim.
|
|
Noert
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hala kullanıyorsanız tebrik ederim vazgeçmemişsiniz o kadar çözüm bulamamanıza rağmen
|
|
savasdemirci
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasdemirci
|
Azimle en son 2.el temiz bir motor ile değiştirdim ve kurtuldum.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |