|
Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
vegubaah
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2016 Konum: ÖĞRETMEN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2013 model 2008 activ Peugeot var. arka sol cam hafızaya alıyorum iyi biraz sonra tekrar denediğimde birkaç santim iniyor çıkıyor hafızaya alıyorum tamam. biraz sonra kumanda ile kapatıyorum arka sol cam kalıyor diğerleri kapanıyor. bir var bir yok gibi. sanayide bilen yok 4 lü kumanda değişecek diyorlar başka bir yolu var mı yardımcı olur musunuz
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
veli hocam akü kutup başını söküp 10-15 dk bekleyip bsı sıfırlamasını bekleyin sonra camların kodlamasını tekrar yapın. sanayideki ustalar hemen değişim derler zaten
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kumanda değişince kendılıgınden duzelıyor
aku sokup takmakta ıse yarıyor.
|
|
kaanbey34
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kaanbey34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim sıkıntım 307 pejo 2004 model aracımda Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu .. Sol ön kapı camı halat makarası kırılınca tamire gittik makara değişti, açma kapama düğmesinin tırnağının kırıldığı için tek düğme de değişti. Cam normal açılıp kapanmaya başladı derken camı tam kapattığımızda geri açılmaya başladı, kumanda ile uzun basma neticesi tam kapatma yaptığımıda da yarıya kadar camın açıldığını gördüm. Usta yazılımdan kaynaklanan bir problem beyin kararsız kalıyor falan gibi absürt şeyler söyledi iki makara değişimi bir plastik çıkma düğmeye 150 lirayı alıp yolculandık. Bilgisayar a bağltmak için gittiğimde arızanın yazılımla beyinle alakasının olmadığını cam motoru arızasının olduğunu söylediler. Böyle bir arıza ile karşılaşan kullanıcı varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
2004 peugeot 307 XT
|
|
cenknet
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2020 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi akşamlar yeni 307 1.4 HDI aldım bu otomatik cam kapatmak için orijinal kumanda olması mı gerek sonradan takılan sustalı anahtar otomatik kapatmıyor mu bu sorunu nasıl çözebilirim
|
|
cenknet
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2020 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar cevap veren yokmu ?
|
|
Turgut_boz
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2021 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgut_boz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selam kardeş
Benim aracım 2013 308 e-hdi Auto6R Sportium. Akü değiştirdikten sonra bende de aynı sorun oldu. Açık olan camlar kumandada kilitleme tuşuna uzun basınca kapanıyorken kapanmamaya başladı. Biraz araştırınca çözümü şöyle buldum: kontağı açın. Dört camı da tam indirin. Daha sonra dört cam düğmesini de aynı anda kaldırın ve camları kapatın. Ancak düğmeleri bırakmayın. Camlar kapandıktan sonra 5 6 saniye kadar basılı tutun. Sonra yine dört düğmeyi de aşağı bastırarak camları açın. Yine tuşları 5 6 saniye kadar basılı tutun. İşlem tamam. Kontağı kapatın. Kumandadan kilitleme düğmesine uzun basınca dört cam kapanacaktır. Sanayide ustalar buna cam hafızalama diyor. İhtiyacı olan kullansın. Kazasız yolculuklar herkese
Düzenleyen Turgut_boz - 25 Aralık 2021 Saat 20:45 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |