![]() |
|
Merkezi kilit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Fbilkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2020 Saat 21:39 |
Arkadaslar merhaba pevgeot 307 XR modelinde ki aracimin uzaktan kilitleme veya acma islemi calismiyor. Arac hic bir sekilde tepki vermiyor. Kapilari manuel aciyor araci calistiriyor ama uzaktan hicbir islem yapamiyorum. Elektronikciye gidiyorum anahtardan diyor anahtarciya gidiyorum elektriksel diyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bilgilerinizi bekliyorum. Saygilarimla
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam anahtarcı sinyal kontrolü yaptımı araçta. anahtar sinyal gönderiyormu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapılar açıkken kumandanin kilit düğmesinin kilit tuşuna 3 den fazla basarsan kumanda çalışmaz sen şimdi kontağa şok anahtarı çalıştırır vaziyeze getir kumandanın kilit düğmesine 5 - 10 sn basılı tut sonra bırak aracın konsoldaki anahtarkanahtar işaretli düğmesiyle aracı kilitle sonra çalıştır aracı sonra stop et dışarıya çıkıp kumandanın kilitleyip kilitlenmesi gibi kontrol et
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Fbilkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Sinyal almiyor herseyi denedik tanitmak icin ama sinyal almiyor. Uzaktan kapama acma haric butun kilit sistemi normal çalışıyor.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
arkadaşın dediği işlemi yaptınızmı hocam.
anladım @307xr2005 aldığınız ürünleri güle güle kullanın bu arada. aşağıda yazılanları deneyin kumanda tanıtılması için bazen pili sökünce bu tip sorunlar olabilir.
Uzaktan kumandanın senkronizasyonu Kontağı kapatın. Kontağı yeniden açın. Hemen, birkaç saniye boyunca A (kapıları kilitleme tuşu) düğmesine basın. Kontağı kapatın ve anahtarı kontaktan çıkarın. Uzaktan kumanda yeniden iş görür durumdadır." buda benzer fakat farklı bir anlatım.. "Kumanda pili değişiminden sonra, yada herhangi bir nedenle aracın kumandası aracın kapılarını açıp kapatmadığında kumandayı araca tanıtmak gerekir. Buna kumanda senkronizasyonu denir. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Tum islemleri yaptim sorun ayni
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anahtar dümelerinde sorun yok dimi ; Anahtarın orjinal anahtarı olmayabilir. Başka anahtar kopyalattır onu dene birde
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Yedek anhtari dahil orjinal anahtarciya goturdum anahtarlarinda bi problem yok dedi
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Hocam yağmur yağdığında ön cam la kaput arasından beyne su deymiş olabilir soketi sök üfle püfle birdaha tak benimfe otomatik vites görmüyordu yağmurdan sonra belki ondandır akünün arkasında
|
|
![]() |
|
Valla baktim ama dsha beter olur diye elleyemedim usta valla
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Çok basit aslında yanında mavi plastik var onu çekiyorsun atıyor kendini en azından tam çıkarmasansa o mavi plastiği çek sonra yerine oturt bunu yaparken aküyü çıkartıpta yapabilirsin ben kendim kolaylıkla yaptım alet edevatta gerekmiyor bu aracı kullanıyorsan biraz cesur olacan herşeye ustaya gidersen para yetişmez 😂
|
|
![]() |
|
Doğru söylüyorsun valla cok pahaliya yapiyorlar herseyini
|
|
![]() |
|
Ayrıca dediğim yerden su kaçağı varsa kozmetiği biraz bozuyor ama güzel bi havada güzelce temizle ve silikon yap mutlaka yada orjinal alıp takacaksın mutlaka izole et orayı
|
|
![]() |
|
Senin dedigin yer akunun hemen dibinde camurluga dogru bi kapak var onun altindami sigortalar felan var hatta
|
|
![]() |
|
Yok arkasında akünün hemen arkasında aracın beyni sol tarafında (brnimkinde öyle) mavi bi kilidi var çekiyorsun soket atıyor kendini onu çekeceksin soketi zorlama
|
|
![]() |
|
Akunun arkasina elimi sokmayi birak goremiyorum bile bendeki aku cok dipte arkayi goremiyorum. Bendeki yaninda kaliyor galiba
|
|
![]() |
|
Özelden yaz başkan ben sana benimkini atayım
|
|
![]() |
|
İznim yok mus profile giremiyorum. Sen atabiliyon mu
|
|
![]() |
|
Bende beceremedim ondan sana dedim 😂😂
|
|
![]() |
|
Valla bende beceremedim sabah ilk isim tekrar kontrol etmek olacak ama
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |