Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Merkezi kilit sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=49910
Tarih: 23 Şubat 2025 Saat 19:39
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Merkezi kilit sorunu
Mesajı Yazan: Fbilkan
Konu: Merkezi kilit sorunu
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2020 Saat 21:39
Arkadaslar merhaba pevgeot 307 XR modelinde ki aracimin uzaktan kilitleme veya acma islemi calismiyor. Arac hic bir sekilde tepki vermiyor. Kapilari manuel aciyor araci calistiriyor ama uzaktan hicbir islem yapamiyorum. Elektronikciye gidiyorum anahtardan diyor anahtarciya gidiyorum elektriksel diyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bilgilerinizi bekliyorum. Saygilarimla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 08:48
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam anahtarcı sinyal kontrolü yaptımı araçta. anahtar sinyal gönderiyormu. 

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 09:22
Kapılar açıkken kumandanin kilit düğmesinin kilit tuşuna 3 den fazla basarsan kumanda çalışmaz sen şimdi kontağa şok anahtarı çalıştırır vaziyeze getir kumandanın kilit düğmesine 5 - 10 sn basılı tut sonra bırak aracın konsoldaki anahtarkanahtar işaretli düğmesiyle aracı kilitle sonra çalıştır aracı sonra stop et dışarıya çıkıp kumandanın kilitleyip kilitlenmesi gibi kontrol et 

-------------
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 09:51
Sinyal almiyor herseyi denedik tanitmak icin ama sinyal almiyor. Uzaktan kapama acma haric butun kilit sistemi normal çalışıyor.

Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 10:58
arkadaşın dediği işlemi yaptınızmı hocam. 

anladım @307xr2005 aldığınız ürünleri güle güle kullanın bu arada. aşağıda yazılanları deneyin kumanda tanıtılması için bazen pili sökünce bu tip sorunlar olabilir.

Uzaktan kumandanın senkronizasyonu

Kontağı kapatın.

Kontağı yeniden açın.

Hemen, birkaç saniye boyunca A (kapıları kilitleme tuşu) düğmesine basın.

Kontağı kapatın ve anahtarı kontaktan çıkarın. Uzaktan kumanda yeniden iş görür durumdadır."

buda benzer fakat farklı bir anlatım..

"Kumanda pili değişiminden sonra, yada herhangi bir nedenle aracın kumandası aracın kapılarını açıp kapatmadığında kumandayı araca tanıtmak gerekir. Buna kumanda senkronizasyonu denir. 

Bunu yapmak için sürücü tarafındaki anahtar deliğine anahtarımızı takarak kilitleme yönünde çeviriyoruz. Kilitleme yönünde çevirilmiş vaziyette tutarken, bir yandan da kumanda kilitleme tuşuna basılı tutuyoruz. Yaklaşık 5 saniye kadar basılı tutulduğunda kapı kilidinden tıkırtı sesi duyacaksınız. Anahtarı çıkarın  http://forum.donanimhaber.com/m_39642252/tm.htm#" rel="nofollow - http://forum.donanimhaber.com/m_39642252/tm.htm#" rel="nofollow -

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 11:00
Tum islemleri yaptim sorun ayni

Mesajı Yazan: ismailkaya
Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 11:27
anahtar dümelerinde sorun yok dimi ; Anahtarın orjinal anahtarı olmayabilir. Başka anahtar kopyalattır onu dene birde

-------------
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 11:29
Yedek anhtari dahil orjinal anahtarciya goturdum anahtarlarinda bi problem yok dedi

Mesajı Yazan: muzzy35
Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 19:39
Hocam yağmur yağdığında ön cam la kaput arasından beyne su deymiş olabilir soketi sök üfle püfle birdaha tak benimfe otomatik vites görmüyordu yağmurdan sonra belki ondandır akünün arkasında

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 20:39
Valla baktim ama dsha beter olur diye elleyemedim usta valla

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:30
Çok basit aslında yanında mavi plastik var onu çekiyorsun atıyor kendini en azından tam çıkarmasansa o mavi plastiği çek sonra yerine oturt  bunu yaparken aküyü çıkartıpta yapabilirsin ben kendim kolaylıkla yaptım alet edevatta gerekmiyor bu aracı kullanıyorsan biraz cesur olacan herşeye ustaya gidersen para yetişmez 😂 

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:33
Doğru söylüyorsun valla cok pahaliya yapiyorlar herseyini

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:38
Ayrıca dediğim yerden su kaçağı varsa kozmetiği biraz bozuyor ama güzel bi havada güzelce temizle ve silikon yap mutlaka yada orjinal alıp takacaksın mutlaka izole et orayı 

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:41
Senin dedigin yer akunun hemen dibinde camurluga dogru bi kapak var onun altindami sigortalar felan var hatta

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:48
Yok arkasında akünün hemen arkasında aracın beyni sol tarafında (brnimkinde öyle) mavi bi kilidi var çekiyorsun soket atıyor kendini onu çekeceksin soketi zorlama

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:50
Akunun arkasina elimi sokmayi birak goremiyorum bile bendeki aku cok dipte arkayi goremiyorum. Bendeki yaninda kaliyor galiba

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:52
Özelden yaz başkan ben sana benimkini atayım 

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:54
İznim yok mus profile giremiyorum. Sen atabiliyon mu

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 22:56
Bende beceremedim ondan sana dedim 😂😂

Mesaj Tarihi: 19 Haziran 2020 Saat 23:32
Valla bende beceremedim sabah ilk isim tekrar kontrol etmek olacak ama 

Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2020 Saat 16:15
Konuyu hortlatalim kumanda da acma veya kapama tusuna basınca teyip aciliyor ama kapilar acilmiyor yani elektrik devreye giriyor. Hala bi çözüm bulamadim 

Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2020 Saat 16:53
Dediğimi yapabildin mi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net