|
Bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
FatihBall
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2020 Saat 02:08 |
Öncelikle s.aleyküm arkadaşlar bir sorunum var vericeğiniz cevaplar benim için çok değerli
Aracım 1.6 hdi akşam aracı park edip 2 saat sporumu yapıp tekrar araca bindiğimde aracım çalışmadı Teyp , kilit , camlar , flaşör gayet sağlam güçlü bir şekilde çalışmakta fakat marş yaptığım esnada tık sesi geliyor marş dönmüyor roleden tık sesi geliyor marş yaparken farlarda kısılma yok sadece iç ambiyans yani cam açma kapama düğmelerinin ışıkları marş yaptığım esnada gidiyor bırakınca geri geliyor göstergelerde sıkıntı yok bunun öncesinde aracım tek marşta çalışırdı sıkıntısı yoktu akü daha yeni vurdurmayı denedim fakat yine olmadı takviye denedim gene olmadı konu ile alakalı yorumlarınız benim için çok değerli
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
marş motoru kömürleri yada otomatiği bozulmuş olabilir. sakın vurdurarak çalıştırmaya uğraşmayın hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
FatihBall
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
|
Marş motoru veya kömürü belirti vermezmiydi acaba çünkü aniden böyle birşey oldu motor canavar gibidir benimkinin maşallah
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Ayeykümselem iki ihtimal var sonerkyl beyin dediği gibi marş dinomosu 2. ihtimal krank sensörü tıklamayı duyuyormuşsun tıklama yoksa krank sensöründen kaynaklı derdim bu ihtimalide değerlendirmek gerekir.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
FatihBall
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
|
Kontak açtığımda sadece role sesi geliyor dinomomu kesti acaba
|
|
FatihBall
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
|
Usta araca baktı sanırım marş motorundan artı kablo çekti araça araç marş yapıyor fakat bu sefer araç çalışmıyor ne yapabilirim şuan çekiciyle ustaya gidiyor
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir değer ihtimal immo olabilir. en güzel tespit orjinal cihazla bir arıza kaydına baktırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |