|
AL4'ün kitabını yazabilir miyiz? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fiyati guzelmis ama bunun arizali olup olmadigini bilmiyoruz ki. Gerci sen vitesle ileri geri oynadim hepten gitti demistin yanlis hatirlamiyorsam. Bir acip bakmak gerek. Bu arada bunu kisa devre yapamazsin. ECU elden gidebilir unutma . Bu sensor gibi degil. |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok abi bir usta gerekecek sanırım. yandıkki ne yandık. |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dur yahu hemen hem moralini bozdun hem de multi function switchi Belkide sadece sigorta atmistir. Bir goster bakalim ona gore birlikte uzuluruz. |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi sigorta atsa hiç çalışmaz ki, bende aracı 3 kere çalıştırırsam 2 sinde çalışmıyor 1 inde çalışıyor oda aracı çalıştırdığım anda geri vitese gerek kalmadan çalışıyor (:
|
||
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Belki bilinen bir husustur ama kayitlara gecmesi acisindan yazayim dedim.
Model: AL4 sanzumanli butun 307'ler. Konu: Vites kolu kilidi manual olarak nasil devre disi birakilir. Vites kolununun kilidini manual olarak acmak icin sunlar yapilir. Kullugun altindaki gozun tabanindaki plastik kaldirilir. Vites kolunun sag tarafina dogru kalan bolumde kara bir aciklik vardir. Kalem, tornavida ya da herhangi uzun bir nesne bu yuvaya yerlestirilir. Nesne asagiya itildiginde kilit acilacaktir.UYARIGuvenlik icin bu islemi gerceklestirirken ayaginizin fren pedalinda oldugundan emin olunuz.
Düzenleyen koliva - 23 Ağustos 2011 Saat 15:09 |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
fren müşürü bozulduğu zaman kilit açılmayacaktır, bu şekilde vites kilidi açılabilir.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İşte bu babacanlar, bakın kitabı yazmaya başladık. Koliva verdiğin linkteki al4 ile ilgili dökümanı inceledim de harbiden çevrilecek gibi değil. Çeviri konusunda uzman birilerini bulmak gerekecek veya bu dosyanın aynısının türkçesi var mıdır bir bakmak lazım. |
||
alisuat
2. Vites 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
harika gidiyordu devamı neden gelmedi bilgilerin hadi kitap baslı kaldı kim yazacak!
|
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hangi konuda bilgi istiyorsun soyle arastirip yazalim? |
||
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hmm ben merak etmiştim. varsa böyle derli toplu bilgi içeren okuyacaktım zevkle 8 sayfalık olanı okudum devamını bekliyordum
ellerinize sağlık yinede
|
||
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bi ara metinle ben koliva felan al4 hakkında bılmenız gereknler dıe bı baslık acmıstık ve baya bı yazmıstık :D sanzımanı komple yaptıran bırı olarak her turlu sorunuza yanıt verebılırım :D usta saolsun herseyı inceliğine kadar anlattı orjınal servıs ustası :D
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
toga406
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
harikasınız bilgi paylaştıkç güzeldir. saolsun varolun
|
||
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kitap yarım kalmış.... arkadaşlar. 2005 model 206 AL4
cutoffa giriyor... 1500 e kadar düşüyor.. cutofftan çıkınca başlıyor ufaktan gaz vermeye 1800 devirlere kadar... uğraşmadığım denemediğim şey kalmadı.. şanzıman beyni.. enjeksiyon beyni.. farklı beyinlerle değişti. yine aynı.. yazılım güncel. boğaz kelebeği temizliği.. rölanti valfi değişimi.. potansiyometre deneme.... başka ne kaldı ki? yok. olmuyor.. hani ayağını frenden kaldırıyorsun.. ufaktan gitmeye başlıyor. sorun yok. normal. ama nasıl ki gaza dokundun biraz. 1200 devire filan gelince başlıyor 1800 devire tamamlıyor kendi kendine. yani düz yolda baktın ikinci vitese geçti... az bayır aşağı inişteysen. baktın 3. vitese geçti.. hiç motor freni kullanamıyorsun. hem fazla yakıyor.. hem ayağın sürekli frende... zaptetmek zor.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |