|
Ayagimi gazdan cekince öne atma |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
alixx35
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
katalizörün içi boş 3 tane takoz debrıaj balatası yani mazot pompası hariç herşey orjınal yeni takılı istavrozdan şüpeleniyorum.
|
|
Ersin5252
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2019 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ersin5252
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
selam arkadaşlar pejo 307 1.4 dizel aracinda aynı irkilme sorunu var sanayiye gittim
Arka taşıyıcı dingilin lastik burçları değişecek dediler henüz yaptırmadım bakalım degisince gidecek mi Sizde bir deneyin muhtemelen düzelmesi lazım
|
|
esensoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2019 Konum: TR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam arkadaşlar, bende de aynı sorun var ama benimki elektronik sanırım, ilk videoda ki gibi hız saati 0 dayken araba gaza aşırı duyarlı oluyor,
Gaz verince kafa kaldırıyor, çekince motor freni yapar gibi oluyor, Ama bir süre gidince önce hız saati çalışmaya başlıyor, aynı anda otomatik kapı kilidi de devreye giriyor, İkinci videodaki gaz yememeyi de yeni yapmaya başladı, bilmiyorum iki arıza bağlantılı mıdır? stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyor, Araç 206 2008 1.4 hdi van, Yardım lütfen 1- 2-
Düzenleyen esensoy - 20 Ekim 2019 Saat 20:38 |
|
alixx35
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
otomatik kapı kilidi de devreye giriyor, dediğin için çok farklı arıza var gaz yememezlıkde yapıyor yazmıssın bunlar olmasaydı hız sensörü arızasıda silkeleme yapar derdim ama bsi (beyin)arızasıda olabılır ki tahmınım o yönde
|
|
platinium306
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2016 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı platinium306
|
Selamlar cümleten.Soner hocam bu konuyla ilgili hala cevabınızı bekleyen bir güruh var,çözüm yada önerinizi bizimle de paylaşırsanız seviniriz.
|
|
alixx35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba kardeşim biz olayı çözdük sorun iç akslardan kaynaklı ilerleyen kmlerden dolayı iç akslar aşınma yapıyor malesef 307de tamir olayını beceremıyorlar komple akslar değişecek ve orjınal olucak ben aracı sattım kurtuldum sırf bu nedenden artık masraf yapıcak gücüm kalmadı 307 beni yedi bitirdi.
|
|
platinium306
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2016 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı platinium306
|
Sağol kardeşim bende akslardan şüpelendim ama cevap özelden gönderilince gizemli geldi bana
|
|
alixx35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada ben o sorun varken 3 defa motor yaptırdım ve akslarda hıc bısey yok denıldı inat et ve söktür akscıya gıt parcalasın iç aksı görüceksın oyuntuları yükteyken araba bellı edıyor elle kontrolde anlasılmıyor
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Arkadaşlar araçlarınızın arızasını tam net anlatmanız lazım açıklayıcı yazarsanız bilgimiz olan sorunları çözmeye çalışırız Debriyaj plakasını değiştirmek isterseniz set olarak değiştirin ve aks ve prizdirek dişlerinde boşluk varmı diye kontrol ettirin aksları da kontrol ettiriniz
1 TAKIM DEBRİYAJ SETİ (BASKI+BALATA+RULMAN) 1 ADET AKS KEÇESİ SOL 1 ADET AKS KEÇESİ SAĞ 1 ADET DEBRİYAJ ÇATALI 1 PRİZDİREK KEÇESİ bu parçalı muhakkak değiştirin bir arkadaş sürtme sesi veya ciyaklama sesi geliyor demiş ; debriyaja basınca ses kesiliyorsa debriyaj bilyasınden kaynaklı olduğunu bilsin debriyajdan çıkan tozlar bilyeyi bozuyor bilginize birde arkadaşlar araçlarınızın arızaları için kendinize ayrı konu açın burada herkesin sorunu aynı olmayabilir .Kendinize yeni konu açın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |