![]() |
|
Tablet uygulamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
lilokan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2019 Saat 22:59 |
||
arkadaslar forumda görmüştüm. Bi arkadas aracina tableti double teyp yapmis. Buradaki asıl mevzu o tablette anlık hızı devir saatini falanda göstermiş. Bunu nasıl yapmis anlamasim. Asil merak ettigim teyp yapmak değil sadece tablette devir saatini anlık hızı falan gostermek. Bunu nasıl yapabiliriz acaba? O arkadasa bi türlü ulasamadim..
|
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
lilokan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam tam umudum tukenmistiki bomba gibi geldiniz ![]() ![]() Peki hocam bu cihazi nereden temin etmeliyim ve tablete bu programi nereden bulabilirim?
|
|||
![]() |
|||
Designbyonurkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
||
reis elm327 yaz çıkar İnternete cok program. Torque
|
|||
Design By Onur Kaya
10 NUR 206 Umudumuz Allahtandır Kulun İşi Rast Gelsin... |
|||
![]() |
|||
||
Hocam 4-5 farkli model var. Acaba en fazla ozelligi olan hangisi? Hangisini alacagimi bilmiyorum
|
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
||
|
|||
![]() |
|||
||
Aracim 2002 model 307xs saticiya sordum uygunmu diye bakalim ne diycek
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |