Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tablet uygulamasi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=47541
Tarih: 22 Haziran 2025 Saat 16:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Tablet uygulamasi
Mesajı Yazan: lilokan
Konu: Tablet uygulamasi
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2019 Saat 22:59
arkadaslar forumda görmüştüm. Bi arkadas aracina tableti double teyp yapmis. Buradaki asıl mevzu o tablette anlık hızı devir saatini falanda göstermiş. Bunu nasıl yapmis anlamasim. Asil merak ettigim teyp yapmak değil sadece tablette devir saatini anlık hızı falan gostermek. Bunu nasıl yapabiliriz acaba? O arkadasa bi türlü ulasamadim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Karacocuk24
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2019 Saat 00:17
Orjinalini yazan: lilokan lilokan Yazdı:

arkadaslar forumda görmüştüm. Bi arkadas aracina tableti double teyp yapmis. Buradaki asıl mevzu o tablette anlık hızı devir saatini falanda göstermiş. Bunu nasıl yapmis anlamasim. Asil merak ettigim teyp yapmak değil sadece tablette devir saatini anlık hızı falan gostermek. Bunu nasıl yapabiliriz acaba? O arkadasa bi türlü ulasamadim..
o en kolayi kardes elm327 diye cihaz var aracin obd girisine takiyorsun tablete gerekli programi yukluyorsun sonra bir cok bilgiyi gorursun hata kodu gorur ve silersin 30 tl lik bir cihaz yanliz bazi eski arabalara olmuyor benim 2001 206 gibi

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2019 Saat 00:34
Orjinalini yazan: Karacocuk24 Karacocuk24 Yazdı:

o en kolayi kardes elm327 diye cihaz var aracin obd girisine takiyorsun tablete gerekli programi yukluyorsun sonra bir cok bilgiyi gorursun hata kodu gorur ve silersin 30 tl lik bir cihaz yanliz bazi eski arabalara olmuyor benim 2001 206 gibi

Hocam tam umudum tukenmistiki bomba gibi geldiniz LOL hele bide maliyetinin düşük oldugunu soylerek Clap

Peki hocam bu cihazi nereden temin etmeliyim ve tablete bu programi nereden bulabilirim? 

Mesajı Yazan: Designbyonurkaya
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2019 Saat 01:00
reis elm327 yaz çıkar İnternete cok program. Torque

-------------
Design By Onur Kaya

10 NUR 206
Umudumuz Allahtandır Kulun İşi Rast Gelsin...

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2019 Saat 12:41
Orjinalini yazan: hulkonur hulkonur Yazdı:

Hocam 4-5 farkli model var. Acaba en fazla ozelligi olan hangisi? Hangisini alacagimi bilmiyorum

Mesajı Yazan: Karacocuk24
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2019 Saat 13:09

Hocam 4-5 farkli model var. Acaba en fazla ozelligi olan hangisi? Hangisini alacagimi bilmiyorum
ozellikler standart zaten sadece senin aracina ve modeline uygunmu diye arastir yada al dene olmazsada bir zarari olmaz

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2019 Saat 14:32
Orjinalini yazan: Karacocuk24 Karacocuk24 Yazdı:

ozellikler standart zaten sadece senin aracina ve modeline uygunmu diye arastir yada al dene olmazsada bir zarari olmaz

Aracim 2002 model 307xs saticiya sordum uygunmu diye bakalim ne diycek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net