|
"Double Dın Multimedya" |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Ertanbur
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2018 Saat 17:15 |
||
307'lerdeki CD çalar ile CD değiştiricinin yuvalarına "7 inch Double Dın Multimedya" takılabilir mi? Ya da yol bilgisayarının olduğu yere uygulanabilir mi? Bir takım yurtdışı internet sayfalarında bunun yapıldığını gördüm ancak ayrıntılarını ve inceliklerini bilemiyorum. Ekran soluk bir işe yaramıyor zaten...
Not: Tırnak içinde yazdığım İngilizce terimlerin Türkçe karşılığını bulamadım |
|||
"İnsan kıyafetiyle karşılanır, ilmiyle ağırlanır ve edebiyle uğurlanır"
|
|||
Ahmet Bektaş
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2018 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet Bektaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
207 lere navitech marka takılıyor koldan da kumandası çalışıyor ama 307 lere takılırmı araştırmak lazım
|
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
307 lerede Orjinal teyp ve cd changerı söküp, uygun çerçeve ile dounle din teyp takıp kullanabilirsiniz.
Fakat bazı 307 lerde orjinal teyibi sökünce yol bilgisayarı çalışmıyor, onun denenmesi ve sizin araçta da varsa eğer aynı durum göğüs içine, torpidoya yada başka bir yere orjinal teyibide takılı şekilde bırakmanız gerekebilir..
Türkçesi de "double din" :) artık türkçeleşmiş bir kelime |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet cd ve changer'ı söküp takabilirsiniz hocam. Direksiyon kumandası ve ekranınız C tipi ekransa, ekran bilgilerinin ayarını yapamazsınız orijinal teyp gerekli onun için.
Yurt dışında ve Türkiye'de nadir olan 307 için RT 3 sistemi var, yol bilgisayarı ekranın oraya multimedya ekranı takılıyor.
|
|||
Ertanbur
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Dediğim gibi yol bilgisayarı ekranı soluk zaten çalışmasa da olur. Ancak yol bilgisayarı çalışmadığında arıza tespit sistemi de devre dışı kalıyorsa takmak anlamsız olur herhalde. " Double dingillik" yapmamalı değil mi:) |
|||
|
|||
Ertanbur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Direksiyon kumandası ve ekranın tipini bilemiyorum. Çok da önemli değil kullanamıyorum zaten. Arabayı aldığım arkadaş CD değiştiriciyi söküp onun yerine mini ekranlı bir teyp takmış geri görüş kamerasını da ona bağlamış ancak radyoları hafızaya almıyor, kontağı kapatıp açınca kendini sıfırlıyor. Kullanışsız yani. |
|||
|
|||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
||
Radyo hafıza olayının beş dakikalık işi var, teyibi yerinden çekin, sarı ve kırmızı renkli kabloları yer değiştirin sorun çözülür. O şekilde deneyip ondan sonra karar verin bence. Double din teylerden oem özellikli diye geçenlerini alırsanız direksiyon kumandasını kullanabilirsiniz. Yol bilgisayarı da zaten kullanmıyormuşsunuz, sorununuz olmaz.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
Ertanbur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Verdiğiniz ayrıntılı bilgilerle beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle kabloların yerini değiştiricem. Olumlu sonuç alırsam bu şekilde kullanırım. Eksik olmayın. Kazasız belasız sürüşler dilerim. |
|||
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |