|
Rolanti |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
kayaca
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimki stop etmiyor devir saatini düsürüyor 600 e kadar sonra topluyor tek sıkıntım bu yokus asagı veya yokus yukarı kalkarken araba deviri düsürüp kaldırıyor
|
|
kayaca
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
adam rolanti valfinin ordan bi yeri oynadı o sırada sen bak dedi devir saatine ne yaptıysa malzeme değiştirmeden düzeldi 10 liraya hallettim simdi 10 numara oldu abi dedim ne yaptın yaptım bi şeyler sen bi dene olmazsa rolanti valfisini değiştirelim dedi hala inanamadım simdi söylersem üzülürsün dedi anlamadım ama arac 10 numara oldu valla
|
|
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya soketi cikmistir yada daha önceden söküldü ise yerine tam oturmamış, civatası sıkılmamış olabilir. Çözülmesine sevindim.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |