![]() |
|
206 gti alacagim (acil yardim) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesutkaya07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2018 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutkaya07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2018 Saat 10:33 |
merhaba arkadaslar sali gunu 206 gti alacagim ama cevremde bircok olumsuz tepki aldim sanayiden cikmazsi n basina bela alirsin gibi buna benzer seyler soyluyorlar ama aracta aklima yatmiyor degil. size arac hakkinda bilgi vereyim 2001 model 2.0 gti benzin%lpgli 180.000 kmde degisensiz komple temizlik boyasi atilmis arac siyah renk podyelerde saselerde kulelerde bagaj icinde falan islem yok 5.000 lira hasar kaydi var motor %75 ve sanruf calismiyor. arac temiz bir goruntuye sahip oyle dalgalanmasi macunu falan yok ama kafama on konsol takildi rc konsolu var kadran bile rc kadrani 250 ibre var onun disinda rc janti rc koltuklari falan var araci komple rc ye cevirmisler. omp yaris direksiyonu falan (orjinalide mevcut) arac hakkindaki butun bilgim bu alip satmayi dusunuyorum ve araci akraba oldu gu icin hatir gonul isiyle 15.000 e kadar indirdim paraninda hepsini vermiyorum 7.000 i pesin geri kalanida sattiktan sonra vericem sizce iyi yapmis olurmuyum yoksa cevreninde dedigi gibi arac beni sanayiden cikarmaz mi yorumlariniz benim icin cok onemli simdiden tesekkur ederim.?
|
|
![]() |
|
mesutkaya07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2018 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutkaya07
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu bilgilendirecek kimse
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor % 75 diyorsun motor yapmaya yaklaşmış fiyat olarak 15 bin iyi şahin veriyorlar o paraya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutkaya07
tesekkurler yorumunuz icin fakat arac lpgli oldugu icin motor normal denildi tam bilmiyorum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
genelde bu araçların bir çoğunu çok hor kullanıyorlar. Motor eli kulağında kardeşim sonra başına bela olmasın. 15 bine iyi fiyat alıp satacaksan 20 bin civarına satılabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutkaya07
evet ustad alip satmayi dusunuyorum bu aksam yola cikiyorum kismetse icime sinerse alicam bende 20.000 i gorur diye dusunuyorum cunku ilanlara baktim degisensiz gti neredeyse yok
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
abi kafamı kurcalıyan olay su torpido rc olması ?
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
torpidodaki sağ airbagi kontrol ettir ne olur ne olmaz boşssa anlaki araba gümlemiş
|
|
![]() |
|
sivasli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
merhaba
Bende %87experle aldim arac yag yakiyor o rakamlar onemli degil bu araba pek al sata uygun degil em azindan ben kar ettirecegini dusunmuyorum saglam motorcu bakmali arabaya birde rc koltuğu falan kolay bulunur sey degil arac siyah mi? Ben alırken yana yatmis bi model vardi ondan soruyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutkaya07
arkadaslar arac istedigim gibi cikmadi motor arizasi vardi viteslere sert giriyordu vitesi kaca attigin bile belli olmuyor o derece bosluk vardi aracin ic kisminda eksik parcalar vardi tavan isiklandirmasi kapi kulpu kalorifer kapaklari falan tavan camini silikonla sabitlemisler klima aktif degil rolantide sknti var devir bir yukseliyor bir dusuyor bazen stop ediyor aracin orjinal direksiyonu yok normalde airbag arizasi vermesi lazim ama ariza lambasini goremedim muhtemelen ariza isigi sondurulmus arac lpgde 1.3 motor gibi dusuk performansli kapi fitilleri tursu olmus sarkik yirtik koltuklar rc ama baya eskimis yirtilmis kapi dosemeleri berbat halde tamponlarda ve yan citalarda bildigin akilli vida atilmis farlar ve stoplar catlak belli bir hizdan sonra titreme yapiyor ve araci bilgisayara baglayamadik cihaz gorulmuyor bunlarin disinda arti yanlari ise arac testinde degisensizdi ve icinde oynama yoktu ve arac benzinde bir rcden bile daha guclu cikti 238 hp verdi ve cevre yolunda yaptigim denemede cok kisa bir zamanda 230 u gordu ki dahada gidiyordu on duzenden sorunundan biraktim disardan arabanin boyasina bakinca dalgalanma yok macunsuz ama arac belliki anlamayan kadir kiymet bilmeyen birinin elinden gecmis tofasa bile yapilmyacak seyleri yapmislar arabaya tampon kirilmis telle parcalari birlestirip vidayla tutturmuslar far ayari bitik yolu bile gormuyorsun araci gun boyunca kullandim 100 lira benzin koyup cevre yolunda surekli skstirdim hararet yapmadi motor ve kaporta saglam ama kaportada anlatigim gibi iscilik sifir motorda %75 degil %88 cikti ama gercekten ciddi bir sekilde elden gecmesi gerekiyor yeni tampon yeni stop ve farlar komple motor genel bir bakimdan gecmesi gerekiyor sanirim araca rahat 3000 4000 masraf edersek adam olur ama deger ama degmez yorum sizin
Düzenleyen mesutkaya07 - 28 Nisan 2018 Saat 02:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |