![]() |
|
Rektefe için 7000 tl istediler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızda subap ayarı kaçık olabilir. Sentesi kaçık olabilir. Motor alt kulağı kopuk olabilir Reftefiye isteyen motor yağ yakar, çok yakar, performansı düşük olur ama yine düzgün çalışır. Bence dediklerimi bir kontrol ettirin. |
|
![]() |
|
Peugeot kartal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2018 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot kartal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kardeşim araçta triger değişimi ne zaman yapıldı trigerden olabilir
|
|
![]() |
|
fatihsultan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihsultan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu araba beni öldürecek... Ustalar başka bi alem.. Araç 1.4 lpgli.. Benzinde çalışmıyordu.. Bujiler değişti.. Bobin değişti.. Benzin pompası değişti.. Soğukta hala çalışmıyor..ısınınca çalışıyor.. Rolantide sürekli titriyor baya sarsıntı var.. Hem benzim hem lpg de sarsıntı çok fazla.. Aracı muayeneye sokup satmak istiyordum.. Egzos muayenesine soktum önce geçmedi.. Sarsıntı var genel muayenedende geçmez dediler.. Yine motorcu ya yönlendirdiler.. Motor ustası bu sarsıntı motordan kaynaklı.. Rektefiye ister dedi.. 7 bin tl tutar dedi.. Şok oldum.. Öylece bişey demeden bindim arabaya çektim gittim..
Arkadaşlar canımdan bezdim artık arabayı denize atmayı düşünüyorum.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |