|
Motor arıza lambası |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Basketbol
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2017 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Basketbol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Slm benim 307xr 3 gün önce Yolda giderken ses geldi indim kaputu açtım baktım v kayisi kopmuştu ustayi baradim geldi baktı neyse çekici çağırdı geldi Arabayı aldı sanayiye dukkana çekti 2 saat sonra aradı araban hazır gel dedi gittim arabayı aldım calistirdim kendi kendine gaz veriyordu sordum ustaya bizden kaynaklanan bişey değil dedi bugunde mutor arıza ışığı yandı götürdüm bilgisayara bağlayıp sildiler şimdi yine ışık yandı ne yapmam gekiyor bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz yada bilgisi olan varsa yazsın şimdiden sağolun
|
|
Yusuf çakmak
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2018 Konum: 1976 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf çakmak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba bu gibi arzalarda anlayan usta yok galiba bir haftada ber bir turlu sorun hal olmadi ışımlar yanınca arabada arza göstergesi yanmaya başliyor gaz yemiyo bana yardım edece biri yokmu şimdide teşekkür ler
|
|
eng uzn
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2016 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dün sabah ist sakarya giderken benim 206 arıza lambası yaktı ve stop etti. Tekrar çalıştırmayı denedim birkaç sefer çalışmadı. Aklıma kutup başını söküp beklemek geldi bende öyle yaptım . Yarım saat bekleyip kutup başını taktım çalıştı. Sonra hiç birşey olmamış gibi yola gidip geldi. Kimeydi bu nazı anlamadım . Araç 2001 model otomatik lpg li.
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nasıl bizden kaynaklanan bir sorun değil yav saçmalığa bak. Kim bilir neresine ne yaptı. Bu maymunlar yüzünden arkadaşım volvo arabasını sattı. Bıktı adam artık ustasından parçasından.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |