Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 yakit tuketimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 yakit tuketimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 yakit tuketimi
    Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2017 Saat 19:56
Orjinalini yazan: x571 x571 Yazdı:

Orjinalini yazan: Oktkor Oktkor Yazdı:

Arkadaşlar hesaplayınca çok yakıyor.

Her zam öncesi fulluyorum ben oradan kar ediyorum :)

dün gördüm 1.0 motorlu dacia sandero varmış 45 bine. olmadı ondan alıp lpg takacağım :D biz artık araba almıyor vergi veriyoruz zaten. 100 bin lik araba vergiyle 300 küsür bine çıkıyor muş. var mı böyle bir düzen? adam neden araç ürettirsin. fabrikadan çok kazanıyor. bütçenin %85 i vergi.

Aynısını bir kaç gün önce konuştuk arkadaşla. Hem sıfır arabaya binip hevesimizi alırız hem de az yakar dedik. :)

Bu aracı sattıktan sonra şahsen 1.0 ya da 1.2 motor düşünüyorum. Benim tek derdim araba ile ilgili biraz güvenli olsun gideceğim yere götürsün yeter.

407 nasıl memnun musunuz

Genel olarak evet. Küçük bir ilçede köy okuluna günlük git gel 30 km yapıyorum. Yakıt ideal o yüzden. Büyük şehirde bol dur kalk olduğu zaman ağır araba olduğu için yakıt artıyor ister istemez.

kronik sorunu var mı ? nette düşük km li bulamadım açıkçası . alırken dikkat etmemiz gereken ileride sıkıntı çıkarabilecek bir yerleri var mı ?

Ekranı kronik sorun. Sıcakta silik oluyor serinleyince düzeliyor. Bir de nette arka bağlantılara su değince abs hatası vermesi var diyorlar ama ben bir kaç kişi dışında duymadım. 2008 üstü sorunları düzeltilmiş diye biliyorum. Makyajlı hali. Benim bildiğim başka yok.
Yukarı Dön
x571 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı x571 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2017 Saat 16:36

dün gördüm 1.0 motorlu dacia sandero varmış 45 bine. olmadı ondan alıp lpg takacağım :D biz artık araba almıyor vergi veriyoruz zaten. 100 bin lik araba vergiyle 300 küsür bine çıkıyor muş. var mı böyle bir düzen? adam neden araç ürettirsin. fabrikadan çok kazanıyor. bütçenin %85 i vergi.

Aynısını bir kaç gün önce konuştuk arkadaşla. Hem sıfır arabaya binip hevesimizi alırız hem de az yakar dedik. :)

Bu aracı sattıktan sonra şahsen 1.0 ya da 1.2 motor düşünüyorum. Benim tek derdim araba ile ilgili biraz güvenli olsun gideceğim yere götürsün yeter.

407 nasıl memnun musunuz

Genel olarak evet. Küçük bir ilçede köy okuluna günlük git gel 30 km yapıyorum. Yakıt ideal o yüzden. Büyük şehirde bol dur kalk olduğu zaman ağır araba olduğu için yakıt artıyor ister istemez.

kronik sorunu var mı ? nette düşük km li bulamadım açıkçası . alırken dikkat etmemiz gereken ileride sıkıntı çıkarabilecek bir yerleri var mı ?
Yukarı Dön
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2017 Saat 16:49

407 nasıl memnun musunuz

Yukarı Dön
x571 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı x571 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2017 Saat 12:59

407 nasıl memnun musunuz
Yukarı Dön
whisky Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı whisky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2017 Saat 08:15
Orjinalini yazan: ggitaristt ggitaristt Yazdı:

O kadar karla karışık yağmur attım adam anlamadı..

Bugatti dedim mobilet dedim anlamadı..

hdi 110 motor ile benzinli 16v peugeot motoru kıyasladım anlamadı..

Uzun bir özetle bu konuya son mesajımı yazıyorum:

Öncelikle 306 B sınıfı 307 MPV sınıfı.. Çok teknoloji, zaman, amaç ve ağırlık farkı var aralarında.. En başta jant lastik ölçüleri farklı.. O yüzden kıyaslanamazlar.. Eğer sen bunları kıyaslarsan ben de Bugatti ile Moped i kıyaslarım ki yaptım yukarıda..

110 Hdi zamanın ötesinde bir teknoloji idi.. Ve hala farklı yazılımla aynı motor üretiliyor.. Çünkü çok verimli ve emisyon değerleri benzinliden ve hatta diğer tüm motor seçeneklerinden düşük.. Sıfır alırken fiyat farkından anlaşılıyor.. (Ayrıca orjinal yazılımda bulunan bir hile ile düşük devirde daha yüksek tork vererek daha az yakıtla yüksek çekiş veriyordu ama emisyonu fırlatarak..) O yüzden benim arabadan bahsettim kıyaslamada ama yanlış yaptım yine kıyaslanmamalıydı.. Ama sen başlatmıştın..

Benzinli 1.6 16V motor yalap şap üretilmiş, 307yi tam anlamıyla taşımayan ve çok yakan bir motor ama mekanik kısımda sağlam.. Yeni Peugeot VTI motorlar daha az yakarak daha fazla güç verebiliyor.. 306 zamanı eski motorlar daha da az yakardı (Yüksek devir çevirebilen düşük torklu motorlar ama ufak tefek kısımları en başta da supaplar çabuk bozulur..)  Peugeotun eski arabaları donanımı az olması ve hafif olması nedeniyle çok daha az yakardı.. (Donanım = Elektrik = Yakıt.. Far yanınca bile motorun sesi değişir ki 307 de korna dahi herşey bir beyne bağlı..)

Aynı şekilde 2000 model 1.6 ies Civic, 2010 model 1.6 I V-tec ten çok daha az yakar aynı yolda..

Örneğin Ford'un 2001de kullanmaktan vazgeçtiği 1.25 Zetec motor hala Günümüz motorlarından iyidir.. Az yakar ve neredeyse hiç arıza vermez.. Bu da Ford'un işine gelmez o ayrı..

Ayrıca elbette tüm 307ler aynı yakmaz LPGde benzinde bile farklı.. Arkadaş geçen sene yırttı kendini burada benzinde 50 krş LPGde 62 Krş 62Krş 62 Krş diye.. Ve çözüm bulamadı sanırım benzinde biniyordu hala.. Bir başkası 25 kuruşa rahatlıkla binmekte..

Peugeot motoruyla uyumlu piyasada az sayıda Lpg sistemi var.. Sen 3000 liralık olanı taktır araban 20 Kuruş yaksın.. Yok ben 1000 liralığı taktıracam amaç zaten tasarruf dersen, 30 40 Kuruş yakarsın. O da araban arıza vermeden çalışabildiği zaman..

LPG de yakıt çok şeye bağlıdır.. Arabanın sensörlerini okuyan Lpg beyni arabayı kandırır.. Beynin kalitesi ve kalibrasyonu ile enjektörler, Sensörlerin ve motorun durumu, Hava girişi ateşleme ve egzos durumu.. En önemlisi de şoför koltuğunda oturan..

Yani özetle sen 35 kuruş yakan arabayı baya masraf yapıp 25 kuruşa düşrdün diyelim.. Kimse demesin ki ben 100 liraya çözerim bu işi.. Maf + yağ filtre vs + Dünya kadar Sensörlerin kabloların soketlerin bakımı+ Lpg sistemi ıvır zıvırları arada saçma sapan temizlik tamir vs dünya kadar işçilik.. 1000 lira harca bence düşmez yine 25 kuruşa yakıtın.. 30 kuruşa düşse bile yakıtın o 1000 lirayı çıkarman en ama en az 20000km..

İlk mesajlarımdan birinde yazmıştım Aslanı fazla kurcalama diye .. Kurcalatırsan bobini bujiyi kabloları bir yenilersin.. Sensörleri yenilemeye başlarsın.. LPG ayarıyla düşmez enjektörleri girer işin içine.. Sonra bir bakmışsın gelen geçiriyor giden geçiriyor.. 15 yıllık arabada söktüğün vida bile geri takılmaz yenisini alırsın.. Git gel yaktığın gazlar pufffff.. Dünya masraf yaparsın yaptığınla kalır üzerine arabayı satarsın..

Arabadan iyi anlarım demiştin sen.. Ben o yüzden sana takıldım.. Zaten 35 kuruş diyorsun ya attığın taş ürküttüğün kuşa değecekse uğraş arkadaşım..
Beğen butonu bulsam basacaktım ClapBig smile
Yukarı Dön
ggitaristt Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı ggitaristt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2017 Saat 02:01
O kadar karla karışık yağmur attım adam anlamadı..

Bugatti dedim mobilet dedim anlamadı..

hdi 110 motor ile benzinli 16v peugeot motoru kıyasladım anlamadı..

Uzun bir özetle bu konuya son mesajımı yazıyorum:

Öncelikle 306 B sınıfı 307 MPV sınıfı.. Çok teknoloji, zaman, amaç ve ağırlık farkı var aralarında.. En başta jant lastik ölçüleri farklı.. O yüzden kıyaslanamazlar.. Eğer sen bunları kıyaslarsan ben de Bugatti ile Moped i kıyaslarım ki yaptım yukarıda..

110 Hdi zamanın ötesinde bir teknoloji idi.. Ve hala farklı yazılımla aynı motor üretiliyor.. Çünkü çok verimli ve emisyon değerleri benzinliden ve hatta diğer tüm motor seçeneklerinden düşük.. Sıfır alırken fiyat farkından anlaşılıyor.. (Ayrıca orjinal yazılımda bulunan bir hile ile düşük devirde daha yüksek tork vererek daha az yakıtla yüksek çekiş veriyordu ama emisyonu fırlatarak..) O yüzden benim arabadan bahsettim kıyaslamada ama yanlış yaptım yine kıyaslanmamalıydı.. Ama sen başlatmıştın..

Benzinli 1.6 16V motor yalap şap üretilmiş, 307yi tam anlamıyla taşımayan ve çok yakan bir motor ama mekanik kısımda sağlam.. Yeni Peugeot VTI motorlar daha az yakarak daha fazla güç verebiliyor.. 306 zamanı eski motorlar daha da az yakardı (Yüksek devir çevirebilen düşük torklu motorlar ama ufak tefek kısımları en başta da supaplar çabuk bozulur..)  Peugeotun eski arabaları donanımı az olması ve hafif olması nedeniyle çok daha az yakardı.. (Donanım = Elektrik = Yakıt.. Far yanınca bile motorun sesi değişir ki 307 de korna dahi herşey bir beyne bağlı..)

Aynı şekilde 2000 model 1.6 ies Civic, 2010 model 1.6 I V-tec ten çok daha az yakar aynı yolda..

Örneğin Ford'un 2001de kullanmaktan vazgeçtiği 1.25 Zetec motor hala Günümüz motorlarından iyidir.. Az yakar ve neredeyse hiç arıza vermez.. Bu da Ford'un işine gelmez o ayrı..

Ayrıca elbette tüm 307ler aynı yakmaz LPGde benzinde bile farklı.. Arkadaş geçen sene yırttı kendini burada benzinde 50 krş LPGde 62 Krş 62Krş 62 Krş diye.. Ve çözüm bulamadı sanırım benzinde biniyordu hala.. Bir başkası 25 kuruşa rahatlıkla binmekte..

Peugeot motoruyla uyumlu piyasada az sayıda Lpg sistemi var.. Sen 3000 liralık olanı taktır araban 20 Kuruş yaksın.. Yok ben 1000 liralığı taktıracam amaç zaten tasarruf dersen, 30 40 Kuruş yakarsın. O da araban arıza vermeden çalışabildiği zaman..

LPG de yakıt çok şeye bağlıdır.. Arabanın sensörlerini okuyan Lpg beyni arabayı kandırır.. Beynin kalitesi ve kalibrasyonu ile enjektörler, Sensörlerin ve motorun durumu, Hava girişi ateşleme ve egzos durumu.. En önemlisi de şoför koltuğunda oturan..

Yani özetle sen 35 kuruş yakan arabayı baya masraf yapıp 25 kuruşa düşrdün diyelim.. Kimse demesin ki ben 100 liraya çözerim bu işi.. Maf + yağ filtre vs + Dünya kadar Sensörlerin kabloların soketlerin bakımı+ Lpg sistemi ıvır zıvırları arada saçma sapan temizlik tamir vs dünya kadar işçilik.. 1000 lira harca bence düşmez yine 25 kuruşa yakıtın.. 30 kuruşa düşse bile yakıtın o 1000 lirayı çıkarman en ama en az 20000km..

İlk mesajlarımdan birinde yazmıştım Aslanı fazla kurcalama diye .. Kurcalatırsan bobini bujiyi kabloları bir yenilersin.. Sensörleri yenilemeye başlarsın.. LPG ayarıyla düşmez enjektörleri girer işin içine.. Sonra bir bakmışsın gelen geçiriyor giden geçiriyor.. 15 yıllık arabada söktüğün vida bile geri takılmaz yenisini alırsın.. Git gel yaktığın gazlar pufffff.. Dünya masraf yaparsın yaptığınla kalır üzerine arabayı satarsın..

Arabadan iyi anlarım demiştin sen.. Ben o yüzden sana takıldım.. Zaten 35 kuruş diyorsun ya attığın taş ürküttüğün kuşa değecekse uğraş arkadaşım..
Yukarı Dön
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 15:29

Yukarı Dön
x571 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı x571 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 09:29

Yukarı Dön
x571 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı x571 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 09:21
Orjinalini yazan: deneme51 deneme51 Yazdı:

Bir diger husuta 306 yi yakit olarak kiyasladim donanim olarak degil . 306 nin yol tususuda yolda akisida gayet iyi sen galiba 1 seferlik bindin 1.8 ligine yada yan koltukta oturdun yada sofor acemiydi . Neyse uzatmayalim muhabbetlerini git baska formlarda yap

Orjinalini yazan: </span><span style=color: rgb51, 51, 51; font-family: Verdana; font-size: 15px; : rgb225, 228, 242;>ggitaristt</span><span style=font-size: 13.3333px;> ggitaristt Yazdı:

306 1.6 sw kullanıyorum. şehir dışı 6lt şehir içi 10  lt yakıyor. şehir içi yol şu şekilde. toplam parkur 5 km. bu 5km içinde 6-7 defa kırmızı ışık-kasis kavşak için duruyorum. 307 yi bilmiyorum ama 306 ya bu parkurda 8 lt yaktıracak bir sürüş önerisi varsa ya sen ya diğer arkadaşlar yazarsa makbule geçer. ayrıca 306 ile 3000 devirde 120 kolaylıkla yapılıyor. ama kıyasladığımız araçlar farklı araçlar. 307 1.5 ton ise 306 kabaca 1.1 ton.

Düzenleyen x571 - 31 Ekim 2017 Saat 18:42
Yukarı Dön
deneme51 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deneme51 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 09:08
Orjinalini yazan: ggitaristt ggitaristt Yazdı:

Arkadaşlar bende Bugatti Chiron var kilometrede 4-5 lira yakıyor.. Ama dur kalk değil ha.. İnanın hiç basmıyorum.. Çevre yolda sabit hızda gidiyorum.. Usta heralde trigeri kaydırdı yaaa silindirlerin 8 10 tanesi de ateşlemiyor ve heralde 20 30 tane de supap kırmış ama zorlanmadan 180 basıyor.. Lpg de yakıt 3 liranın altına düşmüyor.. Farları ledden zenona çevirdik, arka cam resiztansını ve yedek tekeri değiştirdim ama düşmüyor yakıt.. Bir el atın ne olur neden çok yakıyor bu araba..

Burada bir arkadaş 307si varmış o 35 kuruş yakıyormuş ve hiç arıza vermemiş bu güne kadar.. Peugeot yetkilileri onayladı, haberlere çıktı.. O bi bana yardımcı olsun.. Hatta arkadaş 306 da kullanmış araba efsane yaa .. Audi Mercedes falan halt etmiş, Mercedes S class üretimini durdurup 306 ya yönelecekmiş yakıtından dolayı.. Arkadaş bölme çarpma falan yapıyor havada kalmış şahitleri var..

Popomla bile gulmem sana adam olmayi dene istersen 10 gram aklin olsa boyle davranmassin zeka yasina veriyorum artik bu yasananlari
Yukarı Dön
whisky Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı whisky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 08:34
307 1.6 xt lpg li aracımı yeni sattım ancak her zaman bakardım ne kadar yaktığıma her depoyu doldurduğumda. aşağı yukarı 25 kuruş gibi bir rakam çıkıyordu genelde ortalama. agresif kullanan biri değilim düz yol biraz trafik biraz boş uzun yol karışık. bu arada konu da baya baya sidik yarışına dönmüş LOL
Yukarı Dön
Oktkor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oktkor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 01:04

Yukarı Dön
Furkan979 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Furkan979 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 00:58
Bence kafanıza cok takmayin araba cok fazla yakmiyor çoğu 307 ler böyle gülü seven dikenine katlar hesabı elden gelen birsey yok ama emin olun sizin aracınız da sorun yok eger yakıt tüketimi 15 16 litre olsa eyvalah
Yukarı Dön
Peugeot35 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Peugeot35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 00:35
hocam bende 307 ye 1 sene oldu bineli ama gelki memnunmuyum sor tabiki memnunum illaki arıza yapacak sonuçta kul icadı bu birde kullanmaya bağlıdır. ne kadar temiz bakarsan okadar uzun ömürlü binersin ama 307 de haddinden fazla kronik sorun mevcut bunlarıda kabullenmek zorundayız.

yakıt konusuna gelince 307 uzun yolda çok az yakması gerek tabi bu yaz kış değişir ben yazın 75 tl gazla aydın didime gittim ordan şirinceye geçtim bilirsiniz belki şirince dağ bayır tırman da tırman yakıt artıyor ordanda izmir ksk ye geldim yakıt bitti ortalama 400/480 km yol yaptı. benim tahminim 307 benzin/lpg li olanı için konuşuyorum uzun yolda 18/19 krş şehir içi 22/25 krş yakıt tüketimi var bundan da aşağı olmaz uyakrı ise araçta anormallik vardır. 

gaz 3 tl + kış ayındayız 30krş yoğun şehir içinde normal bu benim değerim sizin uzun yol olmasada anayol gibi olduğunu düşünerekten yakıt tüketiminiz fazla bence sağlam gaz ayarı yaptırın ayrıca bir araç rahatça 180 km ye ulaşması imkansız benim araç yanlış gaz ayarıyla kendinden geçti işin ehli arkadaşım olmasa bana pahallıya patlayacaktı iyi bir lpg ci bulup silbaştan ayarlatın. 

Düzenleyen Peugeot35 - 31 Ekim 2017 Saat 00:39
Yukarı Dön
ggitaristt Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ggitaristt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2017 Saat 00:01
Arkadaşlar bende Bugatti Chiron var kilometrede 4-5 lira yakıyor.. Ama dur kalk değil ha.. İnanın hiç basmıyorum.. Çevre yolda sabit hızda gidiyorum.. Usta heralde trigeri kaydırdı yaaa silindirlerin 8 10 tanesi de ateşlemiyor ve heralde 20 30 tane de supap kırmış ama zorlanmadan 180 basıyor.. Lpg de yakıt 3 liranın altına düşmüyor.. Farları ledden zenona çevirdik, arka cam resiztansını ve yedek tekeri değiştirdim ama düşmüyor yakıt.. Bir el atın ne olur neden çok yakıyor bu araba..

Burada bir arkadaş 307si varmış o 35 kuruş yakıyormuş ve hiç arıza vermemiş bu güne kadar.. Peugeot yetkilileri onayladı, haberlere çıktı.. O bi bana yardımcı olsun.. Hatta arkadaş 306 da kullanmış araba efsane yaa .. Audi Mercedes falan halt etmiş, Mercedes S class üretimini durdurup 306 ya yönelecekmiş yakıtından dolayı.. Arkadaş bölme çarpma falan yapıyor havada kalmış şahitleri var..
Yukarı Dön
deneme51 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deneme51 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2017 Saat 21:08
Orjinalini yazan: KILIÇ KILIÇ Yazdı:

hava filtresini bir kontrol edin gerekirse değiştirin. yakıt aldıgınız yeri değiştirin.lastiklerinizin havasını kontrol edin. bogaz kelebeğini temizletin. Ayrıca lpg yi komple kapatıp 100km kadar benzinde binin sonrasında tekrar güzel bir lpg ayarı yaptırın. Anladığım kadarı ile uzun yolda 10 lt yakıyorsunuz. sanki biraz fazla gibi geldi banada şehir içinde normal ama

Aynen kilic kardes yol durumu uzun sayilir ama gel gorde vatandasin birisine laf anlat

Burda bir arkadas trigerini az kacik taktirip yakitinin yukseldigini sonradan duzelttirdiginden bahsetmisti. Aklima o geldi.

Bogaz kelebegi baktitmadim ama filtrelerin tamami yeni degismisti zaten 2 gunde bir 50 km b3nzinde kullaniyorum. Boğaz kelebegine baktiralim olmazsa.
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2017 Saat 13:30
hava filtresini bir kontrol edin gerekirse değiştirin. yakıt aldıgınız yeri değiştirin.lastiklerinizin havasını kontrol edin. bogaz kelebeğini temizletin. Ayrıca lpg yi komple kapatıp 100km kadar benzinde binin sonrasında tekrar güzel bir lpg ayarı yaptırın. Anladığım kadarı ile uzun yolda 10 lt yakıyorsunuz. sanki biraz fazla gibi geldi banada şehir içinde normal ama
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
deneme51 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deneme51 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2017 Saat 08:02
Bir diger husuta 306 yi yakit olarak kiyasladim donanim olarak degil . 306 nin yol tususuda yolda akisida gayet iyi sen galiba 1 seferlik bindin 1.8 ligine yada yan koltukta oturdun yada sofor acemiydi . Neyse uzatmayalim muhabbetlerini git baska formlarda yap
Yukarı Dön
deneme51 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deneme51 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2017 Saat 07:58
Cok bilmisliginide kendine sakla 307 ariza yapmasiyla mesurmus 1.5 ayda 4000 km oldu bizim arac niye ariza yapmiyor o zaman fabrika ozelmi uretmis benim arabayi acaba
Yukarı Dön
deneme51 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deneme51 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2017 Saat 07:52
Artis artis konusmana gerek yok git muhendisligini okudugun bolumde yap.
Cok biliyorsan bir dukkan ac gelelim sana yaptiralim aracimizi o zaman o kucumsedigin 306 ile senin aracini ikiye boler 3 le carparrim sen daha 306 nin tozuna yetisemessin.
Ukala ukala kullanip adamin canini sikma.
Istersen 30 yillik sofor ol kullandigim arabayi gittigim yolu bnden iyimi bileceksin.

Yaptigim yol sabit yol sabit hiz diyorum hala gelmis ukala ukala konusuyorsun. Surekli dur kalkmi yapiyorum c3vreyolundan bahsediyorum. Mumkunse benim postlarima cevap verme sen git yaris arabanla oyna alti ustu 100 beygitlik araba ove ove bitiremion.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6905 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 444 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 576 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 334 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5118 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 654 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2263 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5595 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4833 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2045 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2198 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37339 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English