|
Astra sedan kısa led far |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2017 Saat 19:48 |
|
Astra sedan a led ampul bağlamakla başladım.
72 w aslında beklediğimin üzerinde verim ve görüş mesafesini çok iyileştirdi diyebilirim. ampulleri netten bir arkadaşım aracılığı ile sipariş ettim.Kendim monte ettim.standart h7 soket ile eskisini söküp yenisini takıp yola devam.. fotolar.... |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
eline sağlık abi.
led in tadı başka oluyor. ben şimdi kısaları da led yapacağım da karşıdakinin gözünü çok alacak diye korkuyorum. bu arada Kartal göz ihtiyacın varsa çinden 10 tane almıştım elimde şu an fazla var, verebilirim.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen katılıyorum.led uzun yolda ve karanlık köy yollarında çok işe yaradı.kartal gözler de elime ulaştı teşekkür ederim teklifin için.ben bu sefer biraz deiğişik modelini aldım.çapı biraz daha büyük ve içinde üç led hücreli olanlardan.hafta sonu takmayı planlıyorum. ayak altı ,tavan lambaları,geri vites aydınlatmaları nı yaptım. bagaja ve torpido gözüne de döşedim tabi sadece ayn altına bağlantım kaldı. Bu arada , peugeotlara alışınca bu biraz zahmetli ampul değiştirirken.kaputu açınca ortam farklı.el ayak girmiyor.Kısa far ampullerini değiştirmek için çamurluk davlumbazında müdahele kapağı yapmış Almanlaaaa |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
doğrudur, opeller ve fordlar biraz daha zahmetli. arkadaşın focusa led takmak için komple farı sökmemiz gerekti, sisler için ön tekerin ordan davlumbazın altından girmemiz gerekti. şehir dışına çıkmasaydım ayna altlarını beraber yapalım diyecektim de yarından itibaren 3 hafta yokum istanbulda :) |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
ALLEX
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeş,benim acelem yok.alt yapının bir kısmını hazırladım.tavan lambasından kapılara kadar hat hazır. sadece kapı körüklerinden içeri girmek ve ledleri bağlamak kaldı. anladığım kadarıyla izne çıkıyorsun.istesen geldiğinde hafta sonuna denk getirip birlikte takılır ve bir şeyler de yapabiliriz.(mesela 1 litre suyla araba nasıl yıkanır ? ) videosu gibi ayrıca bayramda İstanbul'dakilerle bayramlaşma gibi mini bir buluşma mı yapsak ne? (iyi fikir gibi he)
|
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
maximusti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
aynen abi izine çıkıyorum, memleket ziyareti, bayram, düğün (Kuzenin) ... döndüğümde yapmamış olursam yapalım beraber :) sen benim için bekletme opeli..
|
||
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel olmuş abi güle güle kullan.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |