![]() |
|
206sağ arka tekerlek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
meteora ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: bg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2017 Saat 15:10 |
||
Merhaba kolay gelsin arkadaşlar. Aracın sağ arka tarafınsan bi metal çarpma sesi geliyor lastık te hafif üstten iceri yatık gibi sanki cukurlarda da iceri dışarı oynuyoe bi geliyor tam net olmasa da video yukluyorum,ilk başta eksoz oldugunu dusundum ama değil kesınlıkle,forum u karıstırdım baya bi ama bulamadım yardımcı olabışecek varsa şimdiden teşekkurler dk olarak resim ve video yukluyorum.
![]() Düzenleyen meteora - 28 Haziran 2017 Saat 15:11 |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sorun torsiyon malesef hocam
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
meteora ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: bg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
||
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
Yani kesin birşey söyleyemeyiz hocam lastik çıkabilirde çımayabilirde uzun yola çıkaksanız yaptırmadan çıkamayın derim 500-600 tl belkide başka bir sorun varda daha düşün maliyette çıkabilir. Yolda çıkarsa teker Allah korusun arabayı geçtin size kaza yaptırabilir.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
kilic46 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
||
Kardeş hemen yarın yaptır. Yoksa masraf katlanıyor. Ben yaptırdım erken getirseydin 200 TL ile kurtardin şimdi torsiyonun yuvasına bile zarar vermiş biraz daha kullansan denge çubukları ki her biri 300 TL imiş ona bile zarar verir dedi tornacı. Bence Hiç geciktirme. Veya hiç binme
Düzenleyen kilic46 - 28 Haziran 2017 Saat 20:16 |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
kilic46 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
||
Köy dolmuşu gibi olmuştu kardeş.550 tornacı, 160 bilya, 140 amortisör,150 TL işçilik oldu.
Birde arkadan selektor ve korna çalıp abi teker çıkacak diyenler hariç tabi. Şuan hiç ses yok teker düz. Yakalama yok. Bir 10 sene gider |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
mstfkrkmz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: Şırnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstfkrkmz61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Öncelikle merhaba arkadaşlar benimde danışmam gereken bir husus var 206 ya sahibim ve arkadaşın dediği gibi asfalt dışında her türlü yolda arkadan metal sürtmesi gibi bir ses geliyordu gıcırdama gibi bende torsiyondan şüphelendim bir kaç yere sordum adamlar hiç sesi bile dinlemeden bakmadan üitorsiyon dedi ve tornacıya gitmesi gerektiğinden bahsetti ama şu dört beş gündür çok nadir o sesi çıkarıyor.. Sanki bir anda kendiliğinden düzelmiş gibi.. Sorum şu sizce bu durumda çok masraf çıkarır mı?
|
|||
![]() |
|||
||
genelde o ses araba çukur ve bozuk yollarda girdiğinde daha çok gelir. siz birde istepmeyi kontrol edin birde egzoz takozlarını bazen onlardan kaynaklı ses yapabiliyor. eğer torsiyonsa 600-700 tl gözden çıkarın.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
|||
![]() |
|||
mstfkrkmz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: Şırnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstfkrkmz61
||
İnşallah dediğiniz gibi basit bir problem çıkar..
|
|||
![]() |
|||
||
benim de bır ara kesiliyo gibi olmuştu artık ama eminim torsiyon oldugundan daha yaptırmaya vakit bulamadım burada. virajlarda eger yolda bozukluk varsa hatta otaraf atlatma yapıyor zıplama gibi . ses halen artarak devam ediyor bu arada arkadaşın dediği gibi köy münibüslerine döndü :)
|
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Viraj nedege kolunun uçları gevşeyince demir demire vuruyor sesi yapar. Torsiyon milini kaynakla doldurtmayin yenisini taktirin. İşini bilen bi motor ustası torsiyonu rahat bir şekilde dağıtıp toplar miller değişmeyecek ise tornaci ya öptürmesin sizi.
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
benimde sağ ön tekerden geliyor.
motor ustam egzoz olabilir dedi, bugün iş çıkışı bir egzozcuya göstericem. haftasonu yolculuk var. inşallah gitmeden çözeriz.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
||
k.bakmayın yazamadım uzunca süre soner ve kılıç arkadaşın dediği gibi sorun torsiyonda cıktı bilye yoktu resmen cıkarıklarında . Toplam 800 tl tuttu 450 torna 180 bilye sanırım gerisi de ustalık bana uygun geldi torna harici :) bu arada eksoz içi dağılmış başka ufak titreşşm sesleri de var ama bakalım onşara şimdilik zaman kalmadı .
|
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
180tl parçalar 620tl toplam işçilik...!!! Bu ustalar kör olsun başka bişey demiyorum
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
||
Nerede yaptirdiniz hocam |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Bunu ben yaptırmadım. Geçen yıl 150 bilya 100tl işçilik 250 ye yaptırdım ben. Tornaci ya gitmedim millerde sorun yoktu. Olsaydı da tornaci ya kaynak yaptirma gibi bi niyetim yoktu. 100tl zaten millerin yenisinin çifti. |
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
||
Kırklareli Lüleburgaz da yaptırdım
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |