![]() |
|
İlk Marşta çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aklıma ilk marş motoru geldi. Eğer marş motoruysa, en fazla 2 3 hafta sonra kömürler komple biter. Araç hiç çalışmaz. Teşhisim doğru ise, marş motorunu orjinali ile yenilemenizi tavsiye ederim. Onarımı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Marş motorundan dolayı da olabilir.
|
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Aracı çalıştırmadan önce kontağı açıp 4-5 saniye bekleyin sonra kapatıp 4-5 saniye bekleyin bunu 2-3 kez tekrarlayın ve aracı çalıştırın bu şekilde yaptığınızda çalışıyorsa sorun pompadan olabilir. Sorun hala devam ediyor ise krank sensörü kontrol edilmeli.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçmiş olsun hocam malesef yetkili servisler böyle dengesiz iş yapabiliyorlar. benzin pompasında problem var basıncını ölçün deilmi kafadan atmanın bir anlamı yok.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
betaser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Merhaba arkadaşlar, aracım 2005 model XR 1,6 16V OTM Benzin&LPG'li orjinal 85000km de bir araçtır(aracın ilk ve tek sahibiyim).Yaklaşık 2 ay önce aracım su birikintisinde kalması yüzünden aracın içine su girmiştir.Kasko çerçevesinde Yetkili Servis tarafından 25 günde onarılmıştır.Biz sadece aracın içi sökülüp kurutulup temizlendikten sonra bize teslim edilecek derken Yetkili Servis Sigorta şirketinden daha fazla para alabilmek için komple motoru da indirip tekrardan toplamıştır. Tabiki aracın arızası ondan sonra başladı.Araç soğukken bazende sıcakken ilk maşta çalışmıyor.İkinci marşta çalışıyor ve sonra hiçbir problem olmadan devam ediyor.Geçen hafta arabamı Yetkili servise bıraktım,3 gün süreyle tetkik ettiler hiçbir arıza bulamadılar.Sadece Benzin Pompasından şüpheleniyorlar.Değiştirin arıza düzelirse ödemesini yapayım düzelmezse para ödemem dedim kabul etmediler.Aracın bujileri yeni,Gaz kelebeği temizlendi ve adaptasyonu yapıldı.Herhangi bir arıza lambası yanmıyor veya uyarısı vermiyor.Başına böyle bir arıza gelen varmı?.Sizlerden yorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |