|
ORİJINAL DEĞİLMİŞ ( ŞİKAYET GİDERİLMİŞTİR) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanırım bahsi geçen site peugeotmarket.com
Bu site ile ilgili şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşlar oldukça ilgililer. Son mailleri de bunu ifade ediyor zaten. |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Takdiri hak ettiler şimdi.
|
|
lazianke
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2016 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana gönderilen bir takım filtreyi bir sonraki bakıma kadar kullanamayacağımı, para ile satın almadığım için de kullanmaya hakkımın olmadığını belirterek ücretini ödemek istememe rağmen satıcı firma kabul etmedi ve bir sonraki değişimde araçtan çıkan filtreleri kargo ile göndermemi istedi. kendisi de satıcılara iade edecekmiş. bende
ticaretinin arkasında duran ve müşteri memnuniyetini kul hakkını yememe referansıyla gerçekleştirmeye çalışan bir firma imajı bıraktılar.
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
İnsanlar bazen konuyla ilgili ilk mesajı okuyup geçiyor. Madem firma bu kadar üzerine düşeni yaptı şahsi fikrim ilk mesaja bu durumu kısa da olsa yazmanızdır ki ilk mesajı okuyanlar bile firma ile ilgili olumsuz bir duruma bu olay üzerinden kapılmasın. Tabi karar sizin.
Düzenleyen Oktkor - 27 Mayıs 2017 Saat 23:21 |
|
eeccaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gerçekten bazen öyle oluyor. Tamamen katılıyorum, destekliyorum.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
lazianke
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2016 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel ikaz için teşekkürler.
|
|
lazianke
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inşaallah bir dahakine.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |